Moment de panică pe o pârtie de schi din România. Un instructor de schi a fost urmărit de urs. Bărbatul a filmat întreg momentul cu telefonul său mobil. Acesta se îndrepta spre mulțime, iar ursul l-a alergat minute în șir. Postarea e devenit virală.

Întreaga întâmplare a creat mare panică în mulțimea de oameni. Un bărbat fugărit de urs a postat clipul video pe rețelele de socializare, iar acesta a devenit viral.

Antrenor de schi, urmărit de urs pe pârtie

Întâmplare de proporții pe pârtia de schi. Ursul a creat o adevărată situație de panică în întreaga mulțime. Minute întregi l-a fugărit pe instructorul de schi. Se pare că bărbatul era obișnuit cu asemenea situații, deoarece a deținut controlul întregii situații. Era amuzat de perseverența cu care ursul se ține după el. Pe durata întregii filmări se aude cum vorbește cu animalul, amuzat puțin de întreaga situație. Ajuns în mulțime, bărbatul i-a atenționat pe toți să plece și să fie în siguranță, pentru a nu fi atacați de animal.

@ne_levikillu

#fyp #😂😂😂😂😂😂😂

♬ sunet original – THE»🇰 🇮 🇳 🇬 😎🏅

Tânăr atacat de urs, după ce a vrut să îl fotografieze

Astfel de cazuri sunt des întâlnite în România. Foarte multe persoane au fost atacate și rănite grav de urși. O altă întâmplare tragică a avut loc la barajul Vidraru. Un tânăr a fost atacat de animalul aflat pe marginea șoselei, atunci când a încercat să îl fotografieze. Ursul a fost deranjat de comportamentul bărbatului, moment în care a sărit pe el. Din fericire însă, după ce l-a trântit pe tânăr la pământ, ursul s-a retras și a mers în locul în care dormea. Situația dramatică a fost filmată de un bărbat care se afla în același loc. Din fericire, tânărul nu a fost rănit grav, însă lucrurile ar fi putut degenera. Este necesară multă prudență în astfel de situația, pentru a nu deveni victima animalelor.