Reclamă
Reclamă

Miercuri seara, în data de 25 septembrie, un incident grav a avut loc în orașul Zalău. Victimă a fost o adolescentă în vârstă de 16 ani.

În spatele atacului petrecut în plină stradă s-a aflat o fată de numai 13 ani, geloasă fiind, potrivit procurorilor, pe faptul că persoana agresată i-ar fi luat iubitul.

Adolescenta, bătută și violată apoi de unul dintre cei trei agresori, a ajuns în stare gravă la spital, în jurul orei 21:00, unde a primit îngrijirile necesare.

Zona unde s-a petrecut totul era una întunecată, în apropierea unui supermarket și a unei grădinițe.

Reclamă

Din dorința de răzbunare, fata de 13 ani, împreună cu o prietenă de 16 și un tânăr de 19 ani, au forțat victima să se dezbrace, punând-o apoi la pământ în pumni, picioare și palme, după care adolescentul a violat-o. În urma acestor acțiuni, copila fiind obligată să plece acasă dezbrăcată.

Agresorii au fost identificați de către oamenii legii. Dacă minora ce a comandat atacul, nu poate răspunde penal din cauza vârstei, ceilalți doi riscă să ajungă în spatele gratiilor pentru lovire și viol.

După spusele anchetatorilor, tânărul mai are o condamnare de când era minor, pentru tâlhărie, aceasta nefiind, deci, prima sa abatere.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro