Reclamă
Reclamă

Un adolescent de 16 ani a fost depistat în trafic de către poliţiştii din judeţul Constanţa, dar a refuzat să oprească la semnalele acestora, fiind urmărit. Inițial, acesta a reușit să fugă de oamenii legii, a ascuns maşina în curtea casei şi a fugit cu alta aflată în spatele imobilului. În cele din urmă, a fost prins. Poliţiştii au stabilit că nu are permis, iar maşina condusă nu are documente.

„La data de 3 iulie a.c., poliţişti din cadrul poliţiei Oraşului Hârşova au efectuat semnal regulamentar de oprire şoferului unui autoturism care se deplasa pe strada Tomis din satul Ciobanu. Conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea”, a transmis, joi, IPJ Constanţa, potrivit News.ro.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Astfel, „şoferul a abandonat autoturismul în curtea locuinţei sale şi a urcat într-un alt vehicul, aflat în spatele imobilului. A fost urmărit de poliţişti până pe strada Eroilor, unde a fost interceptat. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că persoana aflată la volanul autoturismului este un minor, de 16 ani, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a mai transmis Poliţia.

Reclamă

De asemenea, s-a stabilit că certificatul de înmatriculare al vehiculului este suspendat, iar asigurarea de răspundere civilă obligatorie nu este valabilă. A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro