Blondina se teme să nu cadă pradă penibilului

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” a fost invitată recent în cadrul emisiunii online, moderate de Oana Radu, „Detectorul de minciuni”. Blondina a fost ca o carte deschisă. Astfel, nu a refuzat provocarea de a oferi un interviu cât se poate de sincer. Vedeta vorbit despre aplicațiile de editare a pozelor și în ce măsură folosește filtrele de pe rețelele sociale pentru a-și aduce îmbunătățiri din punct de vedere estetic. 

Cât de reală este vedeta în mediul online

Atunci când persoanele publice ajung în platoul cântăreței, nu prea au cum să se eschiveze în momentul în care sunt interpelate. Asta s-a întâmplat și în cazul Adinei Halas, care a făcut declarații din postura celei mai relaxate persoane. La întrebarea filtrelor din mediul online, ea a răspuns ferm că nu obișnuiește să folosească aplicațiile de editare în mod exagerat. Tocmai pentru că îi este teamă să nu cadă în penibil.

„Nu folosesc. Vă spun sincer că îmi este foarte frică să cad în penibil. Am chestia asta. Mai sunt oameni care nu au nicio treabă cu povestea asta. Tocmai pentru că am văzut multe persoane care nu seamănă cu ce prezintă pe rețelele sociale”, a susținut Adina Halas.

@video.clipuri1 #adinahalas #fy #detectoruldeminciuni #kanaldromania #2022 #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1


Vedeta în vârstă de 41 de ani a debutat în televiziune în urmă cu mai bine de 20 de ani. A fost asistenta lui Mircea Badea în cadrul late-night show-ului „Noaptea târziu cu Mircea Badea” de la Antena 1.

Îl aducea atunci în platou pe Badea, la începutul emisiunii, alături de colega ei, Carmen Brumă, cea care a devenit între timp și partenera de viață a prezentatorului.

Adina Halas este căsătorită cu Lucian Hugeanu, multiplu campion național la ciclism, a devenit mămica unui băiețel, Serghei. Personalitate media, fost prezentator TV al unor emisiuni care au adus-o rapid în atenția publicului. Adina Halas s-a remarcat și ca producător video și influencer.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii