Reclamă
Reclamă

Adina Buzatu este una dintre cele mai cunoscute stiliste pentru bărbați. De-a lungul timpului, aceasta a îmbrăcat zeci, poate chiar sute de vedete masculine și niciuna nu a dat greș. Pe lângă faptul că știe foarte bine ce se poartă, Adina mai are în mânecă și trucuri care s-ar putea să-ți fie de folos.

Într-o lume în care toți vor să îmbrace doar doamne și domnișoare, Adina Buzatu și-a făcut curaj și și-a aplecat atenția asupra bărbaților. Vedeta și-a dedicat întreaga carieră modei masculine și a pus bazele unor dress code-uri nemaivăzute la noi.

Pe lângă faptul că este extrem de talentată în ceea ce face, Adina Buzatu le oferă fanilor, de foarte multe ori, trucuri practice. De exemplu, recent, vedeta a vorbit despre lărgirea pantofilor, unul dintre cele mai incomode aspecte la perechile de încălțări. Cât de ușor este să îi lărgești? Ne spune chiar ea!

Adina Buzatu te învață cum să-ți lărgești pantofii care te strâng. Pontul cu care nu vei da greș!

Reclamă

Adina Buzatu îți salvează perechea de pantofi preferată

Dacă ei te țin un pic în lateral, ai rist-ul înalt și te țin sau îți creează disconfort într-o anumită zonă; dacă sunt din piele, interior și exterior, sigur există variantele de care ați mai auzit. Cu o sticlă de apă, băgată în pantof și pus în congelator. Ea se mărește. Își mărește volumul fiind de plastic și aceea va ajuta la lărgit. Sau, sigur un calapod. Dar, cea mai tare truc este următorul.

Pielea este hidrofilă, ea trage apă. Atunci, pui o bucată de hârtie igienică udă în fiecare dintre cei doi pantofi. Apoi, lași pantofii o jumătate de oră să tragă apă, după care îi încalți cu o pereche de șosete foarte groase. Din acelea, „de burtă de vacă”. Sau, dacă nu ai din acelea, pui 2-3 perechi de șosete, încalți pantofii și te plimbi cu ei prin casă. După această metodă, vor deveni extraordinari de confortabili, pentru că se mulează după piciorul tău. Dacă îi pui pe un calapod, ei se vor lăți peste tot.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro