Trecută de prima tinereţe, Adina Buzatu poate fi mândră de silueta ei, aceasta fiind impecabilă şi demnă de invidiat. Recent, spre bucuria femeilor din România, vedeta a dezvăluit cum a reuşit să slăbească 45 de kilograme după naşterea fiicei ei, Sara.
Cu toate că reuşita Adinei este admirată de o ţară întreagă, exact acelaşi lucru se poate spune şi despre faptul că de atunci, Adina nu s-a mai îngrăşat absolut deloc. În cadrul unui interviu pentru csid.ro vedeta a povestit ce dietă a ţinut în perioada respectivă şi cum reuşeşte şi în ziua de astăzi să îşi menţină forma frumoasă.
„Am renunţat la dulce şi pâine, mâncam doar o felie de graham dimineaţa, cu brânză slabă, ulei de măsline, apoi friptură cu salată de legume. Evitam carbohidraţii şi făceam zilnic tratamente corporale şi sport, foarte mult sport!
Ajung zilnic târziu acasă, în medie pe la 11 noaptea, dar dimineaţa la 7 plec la sport. Înainte făceam tenis sau aerobic la antrenoarea de fitness Luminiţa Nicolescu, dar acum merg aproape zilnic la o sală de sport şi fac cel puţin o clasă. Dacă am timp, completez antrenamentul cu o serie de abdomene destul de dure, înot sau saună. Cert este că mereu fac ceva, nu există zi fără să fac sport. Iar dacă nu am deloc timp de sport, încerc să merg cât mai mult pe jos.
Evit dulciurile, dar nu în totalitate. De obicei le înlocuiesc cu variante raw vegane, fără zahăr. Ştiu că şi acestea au multe calorii, dar măcar sunt calorii din nutrienţi buni. În rest, nu prea mănânc cartofi, orez, prăjeli, paste, carbohidraţi în general. Dar sunt o mare pofticioasă şi dacă mănânc ceva bun, dar nu prea sănătos, compensez cu mult sport ulterior. Nu-mi plac lucrurile radicale, dietele stricte – nu reuşesc să le urmez, subconştientul luptă cu mine şi cedez repede.
Obişnuiesc să las timp între mese, de exemplu, dacă seara mănânc la 6, a doua zi mănânc la 10 prima dată. Dimineaţa beau întotdeauna un pahar cu apă călduţă şi lămâie, deseori îmi fac un shake din fructe, legume sau pudră proteică pentru energie, de regulă după antrenament, pentru energie. Evit mezelurile, tot ce înseamnă procesat. De asemenea, evit să amestec multe mâncăruri. Încerc să mănânc cât mai curat. Chiar dacă „scap” la ceva dulce, nu combin cu altceva. Varianta optimă pentru mine este meniul de 1.200 de calorii, cu 3 mese principale şi 2 gustări de la Fit4You, din ingrediente bio, integrale, fără zahăr. Îmi place mult să mănânc variat, nu mă simt bine să mănânc doar carne de exemplu sau doar fructe”, a mărturisit Adina Buzatu, pentru csid.ro