Adina Buzatu a participat si ea la petrecerea de la malul marii, unde a fost prezenta si Andreea Esca inainte sa fie confirmata pozitiv. Creatoarea de moda s-a distrat cu stirista dar si cu alte vedete autohtone. Dupa vestea imbolnavirii vedetei de la ProTv, femeia s-a temut sa nu fie si ea infectata. Asadar a fugit pana la cel mai apropiat laborator si s-a testat.

Imediat ce a primit rezultatul, Adina Buzatu l-a impartasit prietenilor de pe retelele de socializare. Designerul nu a avut simptome, insa a vrut sa se linisteasca. Chiar daca petrecerea a avut loc in urma cu 2 saptamani, designerul nu a mai putut dormi linistita fara sa stie daca este sau nu bolnava. Si prietenii si familia Adinei a fost ingrijorata. Din acest motiv, femeia a ales acum sa ii linisteasca pe toti.

„M-am dus să mă testez, deși nu am avut niciun fel de simptom. Am făcut acest lucru benevol, pentru a-mi liniști prietenii din viața reală și pe cei din mediul online. Apreciez grija miilor de oameni care mi-au scris mie și fiicei mele, Sara, speriați de știrile apărute în presă.”, a menționat designerului.

Este sau nu bolnava Adina Buzatu?

Fericita nevoie mare la aflarea rezultatului, Adina Buzatu a tinut sa imparta bucuria cu apropiatii. Din fericire pentru ea, testul a iesit negativ la virusul SARS CoV2. Femeia a mai spus ca nu avea dubii ca testul va fi unul negativ. Asta pentru ca, spune ea, petrecerea s-a desfasurat in aer liber si atat ea, cat si Sara, fiica ei au respectat toate masurile de distantare sociala. Mai mult, au trecut deja 16 zile de la petrecerea cu pricina, asa ca simptomele trebuiau sa apara pana acum,

„Ca să nu existe dubii m-am dus să mă testez. Rezultatul este negativ, nu sunt infectată cu virusul COVID – 19. Au trecut deja 16 zile de la petrecerea de la mare, desfășurată în aer liber. Pe tot parcursul serii atât eu cât și fiica mea Sara am păstrat distanța socială recomandată în perioada pandemiei. La hotel, era o curățenie exemplară și totul dezinfectat, iar personalul purta măști și mănuși. Cum s-a ajuns aici, nu știu. Toți cei de la petrecere erau precauți.”, a mai spus, în final, designerul.