Stilistul are parte de momente de neuitat datorită fiicei pe care o adoră


Adina Buzatu se poate numi cu siguranță o femeie împlinită. Vedeta este unul dintre cei mai renumiți stiliști din România, specializați pe linia masculină. Deși nu este căsătorită, Adina poate spune că are parte de căldura familiei, alături de fiica ei, Sara. Tânăra trăiește departe de mama ei însă legătura lor este una specială, fiind puternică și dincolo de distanță.

Sara revine periodic în România

Sursa foto: Instagram

Adina Buzatu este una dintre mamele din România care merită toate aprecierile pentru dedicarea de a-și crește copilul singură. Stilistul a trecut prin multe etape de bucurie, dar și de tristețe alături de fiica ei, prin toate examenele vieții. Din dragoste părintească, vedeta și-a încurajat fiica să își trăiască visul de a pleca la studii peste hotare.

Sara a terminat o facultate de prestigiu din Elveția, iar acum este angajata unei companii din Marea Britanie.

Tânăra are o relație aparte cu mama ei căreia îi este recunoscătoare pentru toată dedicarea. Ori de câte ori reușesc să se revadă, pentru ambele este o bucurie imensă. La fel s-a întâmplat și recent când Sara s-a întors acasă, în România. Ca orice mamă, Adina Buzatu este în culmea fericirii pentru că are ocazia să petreacă timp cu fiica ei.

Îi seamănă perfect mamei

Sara seamănă leit cu mama ei, iar la prima impresie cele două par mai degrabă două bune prietene.  Inclusiv din punct de vedere profesional, tânăra este la fel de motivată ca mama ei. Adina conduce un brand de îmbrăcăminte de lux pentru bărbați. Deși fiica ei a ales alt drum în carieră, Adina a mărturisit în trecut că visează ca Sara să ducă mai departe afacerea pe care o are.

În mediul online, stilistul postează des imagini cu fiica ei. Adina radiază de fericire ori de câte ori este în prezența Sarei, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.