Cum se îmbracă bărbații din showbiz? Am luat la puricat vedetele împreună cu celebrul designer vestimentar Adina Buzatu și iată ce a ieșit!

Cum se îmbracă bărbații din showbiz?! Atunci când vine vorba de modă și haine, Adina Buzatu este unul dintre experții în care avem cea mai mare încredere pentru un verdict ca la carte. S-a tot vorbit despre femeile din showbiz și despre modul în care se îmbracă acestea, așa că de ce să lăsăm domnii să scape? Așadar, substantial.ro împreună cu Adina Buzatu a analizat îndeaproape stilul vestimentar al celor mai cunoscuți bărbați din showbizul românesc. 

1.Adina Buzatu, verdict: celebrul designer a comentat una dintre ținutele lui Bogdan de la Ploiești

Cum se îmbracă bărbații din showbiz?
Instagram

Una dintre ținutele vesele purtate de Bogdan de la Ploiești în vacanța din Punta Cana a trecut prin filtrul Adinei Buzatu. Cum s-a descurcat celebrul manelist?

„Foarte colorat, văratic, potrivit pentru vremea de acolo. Îmi place când bărbații au curaj să poarte șorturi colorate, să se exprime prin vestimentație, nu să poarte culori închise. Apreciez lipsa logo-urilor mari. Era mai rău să aibă branduri. Asta poartă foarte mulți, încearcă să arate ce au, purtând logo-uri maaaari pe piept. Aceste haine cu logo-uri mari sunt cele mai slabe din punct de vedere calitativ”, a spus Adina Buzatu, despre ținuta lui Bogdan de la Ploiești.

2. Nici Horia Brenciu nu a scăpat de ochiul critic al Adinei. Ce a spus despre ținuta lui

Adina Buzatu a luat la „puricat” vedetele masculine
Facebook

Mereu la „4 ace”, Horia Brenciu impresionează prin eleganța ținutelor sale. Substantial.ro i-a dat o provocare pe cinste Adinei Buzatu: să comenteze una dintre aparițiile celebrului artist, la „Masked Singer”.

„Horia poartă o ținută extrem de elegantă și lui îi vin bine aceste ținute. E un stil cu care el e obișnuit și care îi este foarte potrivit. Dacă ar fi să tocăm și să disecăm fiecare detaliu…Pantalonul este ușor prea lung și suficient de slim jos, însă este un pic larg în partea de sus. Un pic prea! Dar vorbim de detalii extrem de mărunte și insesizabile pentru ochiul necunoscătorului. Per total, Horia arată excepțional. De mult timp îl văd că este foarte bine îmbrăcat!”, a spus Adina Buzatu, despre ținuta lui Horia Brenciu.

3. „Jador e un bărbat care arată bine”. Cum se descurcă artistul la capitolul ținute?

Adina Buzatu a luat la „puricat” vedetele masculine
Instagram

Adina Buzatu a comentat și una dintre aparițiile avute de Jador, în cadrul unui videoclip pe care l-a filmat acum ceva timp.

„Nu sunt neapărat un fan al acestui stil. Maieul acela e preferatul meu. Probabil că e pentru un videoclip, sau ceva de genul. Cred că e piele eco, nu piele. Atunci când porți așa ceva, e bine să porți fie partea de sus, fie cea de jos. Nu ambele, că e prea…costum! Jador e un bărbat care arată bine și având acest avantaj mare, sigur că practic orice îi vine ok. Doar că nu e neapărat potrivit într-un anumit context”, a mai spus Adina Buzatu, în exclusivitate.

4. Cum se îmbracă bărbații din showbiz? Killa Fonic și verdictul celebrului designer

Adina Buzatu a luat la „puricat” vedetele masculine
Instagram

Un excentric înnăscut, Killa Fonic a impresionat-o pe Adina Buzatu cu una dintre ținutele adoptate într-unul dintre videoclipurile sale.

„Killa are foarte multă atitudine și poate să poarte orice. E genul acela de look super-extravagant. Îl prinde și are această capacitate de a purta orice, cu atitudinea potrivită. Sunt convinsă că i-a ieșit bine personajul din clip. Felicitări pentru atitudine!”, a spus Adina.

5. Culiță Sterp, lăudat de celebrul designer vestimentar

Cum se îmbracă bărbații din showbiz?
Instagram

Cum se îmbracă bărbații din showbiz? Simplitatea lui Culiță a fost apreciată pe deplin de Adina Buzatu, care consideră că persoanele din showbiz care renunță, treptat, la logo-urile care „se văd din satelit” sunt un bun exemplu pentru tineri.

„Culiță Sterp poartă o ținută relaxată, extrem de potrivită pentru o ieșire în natură. Combinația alb-negru este, în general, una de succes. Din nou apreciez ceea ce văd foarte rar peplaiuri mioritice: absența logo-urilor. Este extraordinar!

Dacă genul acesta de influenceri nu mai poartă logo-urile peste tot, probabil vor da un exemplu foarte bun celorlalți, mai ales tinerilor. Aceștia vor ajunge să-și dorească un stil personal, construit în funcție de personalitatea fiecăruia și nu obsesia de a purta un logo, doar pentru a demonstra că ești cineva. Așa ceva nu vezi în străinătate, dar la noi e deranjant! În străinătate nu o să vezi așa ceva nici în Italia, nici în Franța, nu o să vezi logo-uri peste tot”, a conchis celebrul designer, pentru substantial.ro.

Share.

28 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul „Universității din București”. Activează în presă de 7 ani și a lucrat pentru publicații precum: evz.ro, spynews.ro, cancan.ro. Nici experiența din televiziune nu îi este străină, fiind, în trecut, editor pentru două emisiuni de la Antena Stars. Determinarea și munca de care este atât de atașată sunt elementele care i-au trecut în portofoliu interviuri inedite cu unele dintre cele mai cunoscute personaje din lumea mondenă.