Balul de absolvire al elevilor de liceu sau banchetul de la finalul școlii generale, le dă mari bătăi de cap adolescenților. Pe această poziție se află elevii acestei generații care își petrec mult timp pe site-uri sau în magazine pentru a-și alege cele mai inedite ținute.

Ei bine, Adina Buzatu a tras un semnal de alarmă pentru alegerea ținutelor și a ținut să specifice cum trebuie să-și aleagă tinerii outfiturile pentru a fi îmbrăcați corespunzător evenimentului. 

Adina Buzatu, înverșunată pe adolescenții care nu se îmbracă corespunzător a banchet

Adina Buzatu este cunoscută de o țară întreagă. Este una dintre cele mai de succes desingere de modă din România. Din atelierul ei se îmbracă numeroase vedete, iar asta i-a adus un succes interminabil. Creatoarea a publicat recent un video pe rețelele de socializare prin care îndeamnă adolescenții să-și aleagă ținutele conform evenimentului și vârstei. Înverșunată totodată de alegerile tinerilor, Adina a explicat de ce aceștia nu trebuie să opteze pentru haine care nu sunt conforme vârstei lor.

„Tinerii de 14-18 ani nu au ce căuta în costum bleumarin, că nu se duc la birou, măi! Nu te duci la birou, la bancă. Te duci la un banchet. Trebuie să fii rafinat, elegant, dar adaptat unei vârste tinere. Să fii original îmbrăcat, cu personalitate. Să arăți că ai 18 ani și ești destupat.”, a transmis Adina Buzatu în mediul online.

 

@trendsbyadinabuzatu #FRIENDSinTRENDS #fyp #foryoupage ♬ original sound – Adina Buzatu

Adina Buzatu: „Nu se poate să vă îmbrăcați toți la fel”

„Deci eu nu mai pot să văd chestia asta. La 14 ani îți dorești smoking negru, zici că te însori. Și unde faci banchetul? A… la Cernica pe lac. Sau la Snagov, nu știu unde. Vă rog mult, destupați-vă, deschideți-vă!

Nu mai fiți închistați și toți la fel, că nu suntem în uniformă! Am urât uniforma pe vremea lui Ceaușescu și o purtăm acum de bună voie. Toată lumea se încalță la fel, se îmbracă la fel. Nu e regulă!”, a mai spus Adina Buzatu pe rețelele de socializare.