Adina Buzatu se numără printre vedetele de la noi care au făcut COVID-19, deși este vaccinată. Cunoscuta creatoare de modă a povestit, într-un interviu recent, că a trecut prin clipe grele, chiar dacă forma virusului pe care a contractat-o, a fost una ușoară.

Timp de doi ani, Adina Buzatu a reușit să se protejeze și să nu ia COVID, dar, până la urmă, s-a infectat, deși era vaccinată cu schema completă. Virusul l-ar fi luat tot de la o persoană imunizată.

Adina Buzatu a avut COVID. Cu ce simptome severe s-a confruntat

Timp de opt zile, din cauza bolii COVID-19, vedeta a avut febră și abia se poate ridica din pat. Dezvăluirile au fost făcute într-un interviu recent.

„După doi ani de zile, timp în care am fost expusă constant și nu am luat acest virus, s-a întâmplat acum când sunt și vaccinată. Tot de la o persoană vaccinată am luat.

A fost o formă teoretic ușoară, dar cu febră foarte mare. Am avut opt zile febră 39,5-40. A venit cu tot pachetul de oboseală. Eram într-o stare foarte dificilă.

Am avut noroc cu doamna doctor Filofteia Bănicioiu Cijanu și cu doamna doctor Manuela Udrea! Au fost excepționale, m-au tratat și au stat tot timpul la un telefon distanță’, a spus Adina Buzatu, potrivit Cancan, despre perioada în care a avut COVID.

Adina Buzatu a avut COVID și simptome severe: „Febră mare...”
Instagram

Cât a avut COVID, Adina Buzatu s-a izolat singură în casă

Mai mult decât atât, Adina Buzatu a mai spus, în cadrul aceluiași interviu, că pe toată durat bolii a stat singură în casă, fiind ajutată de apropiați doar din exterior.

„Nu mi-a fost foarte simplu pentru că nu am acceptat ajutorul nimănui pentru a nu împrăștia boala. Am stat singură în casă. La un moment dat nu puteam nici să beau un pahar cu apă sau un ceai, starea nu a fost foarte bună. Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bine acum’, a mai spus aceasta, pentru sursa citată.