Medicul Adina Alberts a fost printre primii medici care dețîn clinici private în București care a declarat că va își pune la dispoziție unitatea pentru a veni în sprijinul autorităților pe timp de pandemie. Din solidaritate pentru colegi, Adina Alberts s-a oferit să ajute personal în cazul în care va fi necesar. După ultimele evenimente legate de modul autorităților de a gestiona situația de criză, aceasta s-a declarat profund dezamăgită.

” Observăm că străzile sunt tot mai pline cu mașini, oameni la plimbare, practic viața unora e aproape neschimbată.Restricțiile au fost realmente dure în cea de-a două ordonanță, însă ce a urmat după, a venit că o relaxare  treptată.În plus, în urma mișcărilor stângace ale Guvernului, nimeni nu mai ia în serios aceste restricții. Poporul a văzut mii de români scoși din carantină și înghesuiți pe aeroportul din Cluj, trimiși la cules de sparanghel, în Germania.” a scris medicul pe platforma de socializare.

Punctul cheie care a determinat-o pe Adina Alberts să își exprime indignarea a fost atins astăzi, odată cu tevatura creeată pe tema parteneriatului BOR-MAI.

” Românii cum Dl Vela relaxează restricțiile de Paște în ceea ce-i privește pe credincioșii ortodocși, deși la cei catolici nu a intervenit, că apoi președintele Klaus Iohannis să spună „Stop!” și să declare decizia ministrului de Interne una incorectă și iresponsabilă.După tot acest haos, românii și-au pierdut total încrederea în autorități! Iar situația această face coronavirusul să înflorească iar amenințarea biologică a SARS-CoV-2 să devină foarte periculoasă.”

Adina Alberts este unul dintre cei mai apreciați medici din București în ceea ce privește medicina estetică. Aceasta este căsătorită de câțiva ani cu afaceristul Viorel Cataramă alături de care are o fetiță.