Adi Minune se numără printre vedetele care nu se uită la bani.

Adi Minune este fără îndoială unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. Succesul în muzică i-a adus, pe lângă celebritate și sume deloc de neglijat în conturi. Chiar manelistul recunoștea că și-a satisfăcut mereu orice capriciu și că este o fire cheltuitoare. Nu de puține ori, fanii au fost curioși în ceea ce privește averea artistului. Printre subiectele pe care le-a abordat la un moment dat, s-a numărat și suma pe care a plătit-o pentru mașinile scumpe. 

Adi Minune: „Am atâtea mașini cât îmi permit, pentru luxul unui artist”

Atunci când a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, manelistul nu a scăpat de întrebările referitoare la bani. Extrem de sincer cu publicul, artistul a recunoscut de mai multe ori că averea sa sunt cei trei copii și soția care l-a susținut necondiționat. Dar fanii nu s-au oprit la acest răspunsuri. De aceea, au fost curioși cât a investit manelistul în bolizii de lux.

Cu toții știm că maneliștii sunt cunoscuți pentru faptul că nu se uită la bani. Se pare că lucrurile stau la fel și în cazul lui Adi Minune. Întrebat de Denise Rifai câte mașini are, manelistul a mărturisit că nu a mizat la acel capitol pe premisa „fără număr”, așa cum ar fi crezut mulți.

Ei bine, acest răspuns nu înseamnă că Adi Minune nu se încadrează în categoria artiștilor care adoră luxul și opulența. Replica manelistului a fost mai degrabă discretă. În urmă cu ceva timp, s-a speculat că Adi Minune a strâns o avere de ordinul milioanelor de euro.

@diana.blogger #romania #tiktok #fyp #viral #chisinaumoldova #vorbestemoldova #bucurestiromania🇷🇴 #dianablogger #adiminune ♬ original sound – Tik Toker Diana

Adi Minune: „Am atâtea mașini sau câți bani am dat pe mașini atât cât să îmi permit. Ăsta e răspunsul. E ciudat, dar ăsta e răspunsul. Am atâtea mașini cât îmi permit, pentru luxul unui artist.” 

Denise Rifai: Cât?”

Adi Minune: „Atâtea mașini câte îmi permit.” 

Denise Rifai: „Păi și câte vă permiteți?”

Adi Minune: Cât își permite un artist.” 

Denise Rifai: „Și cât își permite artistul Adi Minune?” 

Adi Minune: „Două din alea și două din alea.” 

Denise Rifai: „Am crezut că spuneți fără număr.”

Adi Minune: Nu.”

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.