Adi de la Vâlcea are de plătit o sumă uriașă la factura pentru energie electrică.

Recent, facturile la curent au crescut exagerat de mult. Astfel, tot mai multe vedete și-au arătat nemulțumirea în mediul online. Printre vedetele indignate de această scumpire se află și Adi de la Vâlcea. Artistul este foarte revoltat de majorarea facturilor la curent. Iată ce a pățit artistul, cu toate că era debranșat.

Până și vedetele sunt ofuscate din cauza creșterii facturilor la curent. Adi de la Vâlcea se numără și el printre vedetele care s-a confruntat cu facturi uriașe din cauza scumpirii energiei electrice. Însă, mai mult decât atât, artistul a spus că era debranșat din luna aprilie. Artistul a spus că a primit mai multe facturi de la curent și are de plătit în total, 36 de milioane pentru trei luni de zile.

social media

Adi de la Vâlcea, revoltat din cauza facturilor mari la curent

Se pare că și vedetele sunt supărate din cauza majorării facturilor la curent. Adi de la Vâlcea a fost cel mai supărat din această cauză. Artistul a postat pe TikTok, în care mărturisește că a ales să își pună panouri fotovoltaice și să se debranșeze de la curent.

Așadar, contorul nu a mai înregistrat niciun kwh. Însă, cu toate acestea, se pare că artistului i-a venit factura de la curent acasă. Mai mare i-a fost mirarea când a văzut că trebuie să plătească nu mai puțin de 36 de milioane, cu toate că nu a consumat curent.

Am tot văzut diferite clipuri cu Dorian Popa, Liviu Vârciu, cărora le-au venit facturi enorme la curent, dar ei tot au primit ceva de banii ăia. Eu, ştiţi că mi-am pus fotovoltaice în luna aprilie. De atunci, contorul meu de 2,20 nu mai înregistra, pentru că m-am debranşat de la el. Ce credeţi, încă trei luni de zile mi-au venit facturi, câte 12 milioane/ lună. Deci, atenţie, fără să mai fiu branşat.”, spune cântărețul.

După scumpirea facturilor la energie electrică, tot mai multe vedete au început să își spună supărarea în acest sens, în mediul online. Adi de la Vâlcea este extrem de revoltat din această cauză.

„La cine să ne plângem, spuneţi şi voi? Eu repet, pot trăi cu astea, sunt artist, câştig mai mult, pot să-mi duc viaţa, dar acum vorbesc pentru cei care nu pot să facă treaba asta. Deci suntem furaţi într-un mare fel”, este mesajul transmis de Adi de la Vâlcea, pe pagina sa de TikTok.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.