Starea prințesei Charlene, soția prințului Albert de Monaco, s-a agravat, după ce aceasta a suferit, în luna mai, o infecție la sinusuri care s-a agravat. Soțul ei a susținut că fosta înotătoare a intrat într-un program de dezintoxicare, însă apropiații acesteia neagă vehement aceste informații. 

Se pare că, în ultima perioadă, starea de sănătate a lui Charlene de Monaco s-a deteriorat foarte tare în ultima perioadă. În urmă cu mai puțin de două luni, prințesa a suferit o nouă intervenție chirurgicală, cea de-a șasea în doar 6 luni.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Charlene de Monaco. Ce spun apropiații prințesei

La scurt timp, prințul Albert a susținut că soția sa a mers la dezintoxicare, veste ce pare să fie contrazisă de prietenii apropiați ai prințesei.

„Este nedrept că este descrisă ca având un fel de problemă mentală sau emoțională”. Nu știm de ce palatul minimizează faptul că ea aproape că a murit în Africa de Sud.

Nu a putut să mai mănânce alimente solide de peste șase luni din cauza tuturor operațiilor prin care a trecut de atunci. A reușit doar să bea lichide cu paiul, așa că a pierdut aproape jumătate din greutatea corporală.”,au declarat prietenii lui Charlene de Monaco despre starea ei de sănătate, pentru Page Six.

Prințesa nu poate consuma alimente solide

Potrivit surselor Page Six, Prințesa Charlene de Monaco nu mai poate să consume mâncare solidă de mai bine de șase luni. Dar starea ei de sănătate nu s-ar fi deteriorat pe plan mintal.

„Nu își pierde mințile sau nu suferă de probleme grave de sănătate mintală. Nu a putut să mai mănânce alimente solide de peste șase luni din cauza tuturor operațiilor prin care a trecut de atunci.

A reușit doar să bea lichide cu paiul, așa că a pierdut aproape jumătate din greutatea corporală.  Este epuizată de șase luni de operații și de incapacitatea de a mânca corespunzător”, a spus sursa.

 „I-au lipsit enorm copiii și soțul ei în timp ce era blocată în Africa de Sud, pentru că nu putea călători acasă.”, au declarat prietenii Prințesei.

Adevărul despre starea de sănătate a prințesei Charlene de Monaco: „Palatul minimizează faptul că ea aproape că a murit”
Instagram

Ce declara prințul Albert despre starea de sănătate a lui Charlene de Monaco

La începutul lunii octombrie, Prințesa Charlene a publicat o fotografie în care se poate observa starea șubredă și deteriorată de la acea vreme. Prințul Albert a declarat că soția sa a fost internată într-o „unitatea de tratament”.

„Era evident epuizată, fizic și emoțional. Era copleșită și nu putea face față îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie”,a declarat Prințul Albert pentru revista People.