Nicolai Tand a renunțat la ideea de a-și continua studiile și a preferat să își urmeze pasiunea pentru gătit.

Fără doar și poate, Nicolai Tand este unul dintre cei mai buni chefi, acesta fiind supranumit bucătarul vedetelor. Acesta a moștenit pasiunea pentru arta culinară de la mama sa. Cea care i-a dat viață l-a învățat multe trucuri de care ține cont și în prezent. Dacă toată lumea a auzit de talentul său în ceea ce privește arta gastronomică, puțini știu că Nicolai Tand a ales să se concentreze doar pe îndeplinirea visului său, așa că nu și-a mai continuat studiile. 

Nicolai Tand: A fost o alegere pe care mi-am asumat-o și de atunci mă țin de ea

Celebrul chef a mărturisit că a ales să nu urmeze cursurile unei facultăți, deoarece și-a dorit să aibă o carieră în arta arta culinară. Nicolai Tand a povestit că a decizia i-a aparținut în totalitate. Acesta susține că regretă faptul că nu a făcut studii superioare.

Ba mai mult, cheful a mărturisit că provine dintr-o familie în care tatăl său a muncit foarte mult, ceea ce și-a dorit și el să facă. Puterea exemplului a avut un mare impact asupra deciziei de a nu-și continua studiile

@radutibulca Nicolae Tand despre studiile superioare #vindeopoveste #podcast #fy #foryou #fyi #fyp ♬ sunet original – Radu Țibulcă

„Când am ales în viața mea, că am ales efectiv să nu fac studii superioare și că să muncesc toată viața mea, cu mâinile mele, adică am știut treaba asta. În momentul în care am ales treaba asta, nu m-am mai sucit. 

A fost o alegere pe care mi-am asumat-o și de atunci mă țin de ea. Dar cred că depinde și de acasă, de la mama, de la tata, pentru că vin dintr-o familie clasică, în care tata lucra, muncea foarte mult și cred că de acolo am pasiunea de a munci”, a povestit Nicolai Tand în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.