Fără doar și poate, Jador este unul dintre cei mai iubiți maneliști, dovadă fiind fanii care abia așteaptă să îl vadă cântând, dar și evenimentele la care participă. Deși este de mulți ani în atenția publicului, puțini știu că acesta a fost un copil problemă și provine dintr-o familie săracă. Chiar și așa, nu a renunțat la studii și a venit la București.

Manelistul nu a fost încurajat de părinți să își continue studiile

Jador nu a vaut parte de o copilărie foarte fericită, dar a reușit să aibă succes. În urmă cu ceva timp, artistul mărturisea că făcea le făcea probleme părinților și de aceea nu l-au încurajat să urmeze o facultate. Chiar dacă a trăit în condiții dificile, manelistul nu s-a dat bătut și a dat Bacalaureatul, examen ce a fost promovat cu nota 7, 24.

„Mă mai duceam și la școală cu pantalonii rupți, că nu aveam alții. (…) Mama cu tata nu m-au încurajat niciodată. Nu m-au încurajat nici să dau bacul.

Probabil nu mai aveau speranțe, că eram un copil depravat. Eram un copil nenorocit, un rău, și probabil și-au pierdut speranța. M-au dat afara din liceu ca m-am bătut cu unul”, spunea în urmă cu ceva timp Jador.

Adevărul despre studiile lui Jador. Cu siguranță nu știai asta despre manelist
Social media

Tot atunci, manelistul mărturisea că nu îi este rușine cu originile sale și că a absolvit în anul 2017 Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. Ba mai mult, la acel moment și-a dorit să urmeze și un masterat în același domeniu.

„Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, preciza artistul la începutul carierei.

După participarea la emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei”, Jador s-a făcut remarcat, iar oamenii au început să îi asculte muzica. Pe vremea când nu era celebru, manelistul mărturisea că își dorește să își facă o carieră în muzică.

„Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea, dar totuşi frumoasă. Sunt masterand în cadrul ASE-ului şi cânt la evenimente!”, mai mărturisea Jador, înainte de a fi cunoscut.