Bogdan Mocanu a absolvit un liceu din Bârlad și a urmat cursurile unei facultăți din Iași.

De Bogdan Mocanu a auzit toată lumea, cu siguranță. Deși se află în lumina reflectoarelor de câțiva ani, puțini dintre fani știu ce studii are artistul. Tânărul a recunoscut faptul că vine dintr-o familie modestă, iar tatăl său a fost ceva mai dur cu el. 

Bogdan Mocanu are studii superioare

De loc din Bârlad, Bogdan Mocanu a absolvit Liceului Pedagogic „Ioan Popescu”, unde a studiat arte plastice. După ce a luat examenul de Bacalaureat, artistul a urmat cursurile Facultății de Științe Politice, specializarea Politici Publice, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Bogdan Mocanu nu s-a oprit aici, așa că a decis să își susțină licența și să își continue studiile. Tânărul a decis să se înscrie la un masterat de studii în dezvoltarea internațională.

Fanii știu deja de pasiunea artistului pentru tatuaje și chiar a devenit cunoscut pentru desenele pe piele. Pe lângă faptul că este pasionat de culturism și chiar a participat la mai multe competiții de acest gen, Bogdan Mocanu a avut ocazia să defileze pentru case de modă extrem de cunoscute.

Adevărul despre studiile lui Bogdan Mocanu. Cu siguranță nu știai asta despre artist
Colaj Substantial

Cum popularitatea lui a tot crescut, tânărul a avut ocazia să joace în videoclipurile unor artiști extrem de îndrăgiți de la noi. INNA, Carla’s Dreams sau Delia sunt doar câteva nume mari din showbiz care i-au oferit această șansă.

În 2018, Bogdan Mocanu reușea să se facă remarcat pe plan local, după ce participase la o competiție de culturism. Determinarea și ambiția l-a plasat în marea finală a concursului.

La acel moment, și artistul se declara surprins de reușita sa. În momentul în care Bogdan Mocanu s-a apucat de culturism, auzise tot felul de zvonuri conform cărora primele poziții sunt ocupate în funcție de influența concurenților. Acest mit a fost demontat, căci tânărul a dovedit că poate ajunge pe un loc fruntaș doar prin propriile eforturi.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.