Adi Minune este fără îndoială unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. Extrem de sincer cu publicul său, manelistului nu i-a fost rușine să recunoască faptul că a renunțat la școala. Pentru acesta, a fost mai important să înceapă o carieră în muzică și își câștige traiul. Încă de copil, Adi Minune a reușit să se facă remarcat.

Adi Minune nu a terminat liceul

Deși este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, puțini știu că acesta a renunțat la studii pentru a se dedica muzicii. Adi Minune a fost înscris de părinți la o școală generală din Colentina, unde s-a făcut remarcat prin talentul său. Încă de copil, artistul a reușit să atragă atenția cu vocea sa.

„Am ieșit în fața clasei și am cântat o melodie de a lui Tudor Gheorghe, intitulată „Acolo este țara mea”. Am fost aplaudat îndelung de toți colegii mei…Deci la doar 6 anișori sa descoperit ca am aptitudini muzicale”, mărturisea Adi Minune în cadrul unui interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Adevărul despre studiile lui Adi Minune. Câte clase are, de fapt, manelistul
Social media

Adi Minune a intrat la Liceul Tehnic Traian, dar pasiunea sa pentru muzică era mult mai puternică. La scurt timp după ce a intrat în clasa a-IX-a, artistul a renunțat pentru a-și face o carieră în muzică. Chiar dacă nu se câștigau foarte mulți bani la început, familia sa l-a încurajat să își urmeze visul. Astfel că, manelistul a reușit să colaboreze cu Dan Bursuc, care ulterior, i-a devenit impresar.

„Din acel moment am participat la toate activitățile școlare și la Cântarea României ca prim solist. Elevii din clasele 4 – 8 mă chemau la toate banchetele. În aceeași perioadă bunicii mei (Niculina și Vasile), care se trag tot din familie de lăutari, mi-au cumpărat acordeon și m-a dus la un profesor de muzică D-ul Sfântu, iar mai apoi la Domnul Florian”, mărturisea atunci Adi Minune.