Inclusiv acum, Denisa este descrisă de toți cei care au cunoscut-o ca fiind o prințesă cu chip angelic. Trăsăturile armonioase au făcut-o plăcută în ochii publicului, chiar dacă artista avea câteva complexe, acestea s-au transformat în atuuri de-a lungul timpului. Strungăreața de la dantură și alunița de deasupra buzei au devenit trăsături definitorii. 

Cum a apărut strungăreața

Cu toate că artista era mulțumită de felul în care arăta, avea totuși un lucru care o deranja, și anume, strungăreața. Din păcate, nu a putut remedia această problemă care o complexa, așa că a fost nevoită să o accepte. Cântăreața nu s-a născut așa, ci s-a trezit peste noapte cu această schimbare.

„Eu nu aveam strungăreața asta dintotdeauna, s-a format ea. Nu știu de la ce, am mers la domnul doctor și l-am întrebat și nici nu am dinți extrași. Nu-mi place, să vă zic sincer.

Am vrut să o maschez, să o ascund, dar mi-a zis domnul doctor ca acesta este hazul meu. Dinții s-au îndepărtat, da, așa s-a format. Mie mi se par ciudați, dar prietenii și lumea din jurul meu îmi spun că dacă aș face o modificare la dantură, nu aș mai fi eu”, a declarat Denisa Răducu în cadrul unui interviu.

Artista a mărturisit la acea vreme că nu mergea foarte des la stomatolog, însă se prezenta de fiecare dată când era cazul. Își efectuase chiar și un tratament de albire și urma să mai apeleze la încă unul.

@fanclubdenisagr #fanclubdenisagr #denisa❤️‍🔥🌹❤️‍🔥 #dordetine🥺❤️ ♬ original sound – ❤️‍🔥🌹FanClub DENISAgr🌹❤️‍🔥

Legendă a industriei muzicale

Denisa a fost o cântăreață de manele care și-a dedicat întreaga viață muzicii. La 27 de ani a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular, iar după o luptă de câteva luni cu boala nemiloasă care a măcinat-o, artista a încetat din viață.

Tânăra a fost una dintre cele mai apreciate și admirate cântărețe de manele de la noi din țară. Vedeta impresiona de fiecare dată cu aparițiile sale impecabile, frumusețea deosebită și vocea spectaculoasă. Ea s-a bucurat întotdeauna de un succes răsunător.