Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Recent, s-a zvonit că aceștia s-au despărțit, iar cei doi au precizat cum este situația, de fapt. 

Viviana Sposub: ,,Ne înțelegem foarte bine și cred că se poate vede asta ușor, chiar dacă nu postăm în fiecare zi”

Cei doi au spulberat zvonurile apărute în ultima vreme. Relația lor este una fericită și nu se pune problema separării. Chiar dacă există conflicte, ca în orice cuplu, problemele nu sunt atât de grave pentru a nu putea fi rezolvate.

„Exact după piesa aia, gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel! Ne înțelegem foarte bine și cred că se poate vede asta ușor, chiar dacă nu postăm în fiecare zi”, a declarat Viviana Sposub, pe Instagram.

„Să nu vă gândiți că nu avem momente tensionate și discuții în contradictoriu, dar atunci când te cerți cu persoana de lângă tine trebuie să lași de la tine, să înțelegi și să ajungi la un consens”, a adăugat ea.

Adevărul despre relația dintre Viviana Sposub și George Burcea. Mai formează sau nu cei doi un cuplu?
Social media

George Burcea, un bărbat atent cu iubita sa

Deși inițial mulți nu au crezut în relația lor, se pare că legătura amoroasă este mai puternică decât credea restul lumii. Viviana Sposub a mărturisit mai demult că George Burcea este un bărbat atent și că mereu sunt împreună, iar acest lucru nu poate decât să îi aducă fericire concurentei de la ,,Bravo, ai stil! Celebrities”.

„George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. Ferma nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo. L-am cunoscut pe George acolo deși suntem amândoi din Botoșani. Ferma mi-a schimbat viața. I-am spus mamei că nu mă interesează niciun băiat. Voiam să îmi iau un apartament, dar am câștigat ceva mai prețios: un suflet pereche”,  a spus ea la emisiunea lui Cătălin Măruță.