Cu toții am fost încântați de reclamele Catena în care apăreau Stela Popescu și Alexandru Arșinel. Însă nimeni nu știa ce propuneri ciudate primeau aceștia de la privitorii de reclame

Stela Popescu și Alexandru Arșinel sunt încă la televizor prin deja celebrele reclame pe care le făceau la Farmacia Catena. Cu toții știm că au fost principalii protagoniști de promovare, iar acest lucru a adus multă bucurie în sufletele celor de acasă.

Au stârnit râsul și au captat atenția publicului prin notele umoristice prin care deschideau faimoasele reclame. Însă, ceea ce nu știu mulți este că cei doi mari actori primeau propuneri destul de ciudate din partea oamenilor, după această colaborare. 

Stela Popescu, detalii din culisele reclamelor de la Catena

În urmă cu ceva timp, regretata Stela Popescu spunea că a primit o mulțime de propuneri de la diferite persoane care urmăreau reclamele Catena și care credeau, de altfel, că aceasta primește gratuit medicamente sau cărucioare din partea lanțului de farmacii. În acest sens, aceasta a dezvăluit atunci că a fost sunată de foarte multe persoane. Aceștia i-au cerut Stelei să le dea medicamente și cărucioare, lucru care pe aceasta au lăsat-o extrem de surprinsă.

„Toată lumea crede că eu primesc de la Catena gratis toate medicamentele. Îmi dă lumea telefoane să le dau cărucioare, dar nu depind de mine. Vor să le pun pile și la medicamente și la tot. Noi avem un fel de exclusivitate, am promis de la început că nu mai facem altceva. Avem o singură societate, care se ocupă de noi, nu amestecăm lucrurile.” a declarat Stela Popescu pentru DCNEWS LIVE.

Adevărul despre reclamele la Catena, cu Stela Popescu și Arșinel. Ce propuneri ciudate primeau cei doi
arhivă presă

Stela Popescu a făcut parte dintr-o echipă „grozavă”, spunea ea

„Această societate cu noi s-a comportat foarte frumos. Se muncește corect, puțin: avem 4-5 producții pe an, maximum. În rest ce să vă spun, e perfect. Există în spate o întreagă echipă. Este o redacție a unei reviste, cu oameni care scriu, fac scenarii, care asistă la filmare. E o echipă care muncește, cu regizori. E organizat totul.”, spunea aceasta pentru aceeași sursă.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.