Raluca Bădulescu este cunoscută de toată lumea. Jurata de la „Bravo ai stil! Celebrities” reprezintă un personaj controversat în lumea mondenă. Atât pentru personalitatea sa, cât și pentru cum a ajuns să arate. În urmă cu ceva timp, vedetei i s-a atribuit titulatura de „Regina regească”, lucru pe care fanii nu l-au înțeles și s-au întrebat adesea de unde provine, de fapt acest termen.

Se pare că această poreclă i s-a atribuit inițial altcuiva, însă într-o manieră oarecare, a ajuns să i se „cuvină” și designerei de modă. Iată întreaga poveste care îți va lămuri curiozitatea și vei avea de unde a plecat totul.

Povestea din spatele expresiei „Regina regească” a Ralucăi Bădulescu

În cadrul unui interviu, Raluca a explicat de unde provine, de fapt, titulatura de „Regina Regească”. Se pare că întreaga poveste are legătură cu Teo Trandafir, îndrăgita prezentatoare de la Kanal D. Designera a povestit că termenul i-a fost adresat moderatoarei în urmă cu câțiva ani, după ce i-a făcut o surpriză plăcută criticului vestimentar.

„Regina este un termen pe care eu i l-am adresat lui Teo Trandafir. Acum câțiva ani de zile, chiar de ziua mea, Teo mi-a făcut o surpriză splendidă la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Mi-a adus un buchet de flori în direct la „Teo Show”, noi fiind la filmări la „Bravo, ai stil!” Pentru Teo Trandafir am inventat termenul de „regină regească”.

Apoi acest termen mi s-a atribuit într-un mod greșit mie, era destinat ei. Dacă a rămas la mine, atunci Teo este „Împărăteasa Împărătească” pentru că trebuie să fie undeva mai sus”, a povestit Raluca Bădulescu pentru EGO.ro

Adevărul despre porecla Ralucăi Bădulescu. De ce i se spune designerei de modă „Regina Regească”. Nimeni nu s-a așteptat la asta
Instagram

Raluca Bădulescu, mărturisiri despre sănătatea ei și scăderea în greutate

Vedeta a slăbit extrem de mult de-a lungul timpului, iar acum a ajuns să fie de nerecunoscut. Fanii sunt îngrijorați de greutatea la care a ajuns aceasta, întrucât a slăbit în proporții colosale. Cu toate acestea, Raluca este extrem de încântată de cum arată și spune că are mare grijă de sănătatea ei.

„Am aproximativ 50 de kilograme la 1,72 m înălțime, și sunt fericită de acest lucru. Sunt într-o stare de sănătate foarte bună, am grijă să iau vitamine, să mănânc ceea ce trebuie, în măsura în care se poate să am un regim de viață sănătos și echilibrat. Mă simt foarte bine.”, spunea criticul de modă în cadrul unui interviu pentru viva.ro