Toată lumea a auzit și a urmărit știrile prezentate de Andreea Esca pe Pro TV. Pare că Andreea și-a păstrat frumusețea și faniii se întreabă dacă a apelat sau nu la medicii esteticieni pentru a arată la fel de bine ca în tinerețea sa.

Ce operații are Andreea Esca

Andreea Esca este o emblemă a știrilor de la ora 19:00 de mai bine de 20 de ani. Și-a început cariera de prezentatoare pe 1 decembrie 1995 cu expresia cunoscută „Bună seara, România, Bună seara, București, Pro TV te salută!” La buletinul de știri adoptă o atitudine serioasă, sobră conformă cu evenimentele pe care le prezintă. În viața de zi cu zi, este cu totul alt om. Pusă pe glume și naturală, Andreea se distrează la fiecare eveniment monden la care este invitată.

Prezentatoarea se expune pe rețelele de socializare cât mai naturală în mediul ei confortabil. Într-o poza postată de curând Andreea își arată cu plăcere ridurile pe care le are și este mândră de trecerea timpului. Este bucuroasă de experiențele prin care a trecut și îmbrățișează fiecare amprentă a vieții sale. În trecut a apelat la câteva procedee pentru a-și ascunde ridurile , dar nu i-a plăcut rezultatul.

„Andreea Esca mi-a declarat mai de mult că nu agreează genul de îmbunătățiri estetice, că nu și le dorește, că nu și le face. Îmi amintesc că acum câțiva ani am văzut-o că a încercat un pic de botox pe frunte și știu că nu i-a plăcut. Nu dă doi bani pe chestiile astea. E și asta o atitudine cu care sunt de acord. Nu văd de ce toată lumea ar trebui să-și… Atâta timp cât ești mulțumit de tine…” spunea Adina Alberts într-un interviu.

Social media

Ritualul de înfrumusețare al prezentatoarei

„Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani, când cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor. Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi. Nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi!”,a declarat Andreea Esca.