De când a fost fondat în 1955, McDonald’s a devenit cel mai popular loc de mâncare

Oamenilor le place să se oprească la arcadele aurii, să ia o mușcătură rapidă sau să ia ceva pe drum. Nu este surprinzător că oamenii au făcut documentare legate de lanțul de fast-food, încercând să dezvăluie cât de periculoasă este mâncarea.

De la mâncare modificată și topping-uri deosebit de speciale până la salate mortale care distrug sănătatea și mesaje subliminale, ar fi șocant dacă încă ați mai merge la McDonald’s după aceste tot ce s-a aflat.

1. Adevăruri despre Mc Donald’s

Adevărul despre Mc Donald’s. Ce consumi, de fapt, atunci când mănânci delicioasele preparate
Pixabay.com

Alimente ce lasă de dorit

Când vine vorba de pregătirea mâncării, a merge la lanțuri de fast-food precum McDonald’s necesită un nivel uriaș de încredere. Vă așteptați ca fiecare lanț să pregătească mâncarea într-un mod curat și sanitar. Deoarece, știți, este  și responsabilitatea lor să facă acest lucru. Dar dacă ai vedea personalul de la bucătărie de la McDonald’s aruncând chifle pe podea și tot pe acelea le-ar servi?

2. Mâncarea nu se strică

Lanțurile de fast-food precum McDonald’s sunt numite „fast-food” dintr-un motiv. Mâncarea este pregătită rapid și eficient pentru a satisface cerințele vertiginoase, în detrimentul valorii nutritive. Dacă ești sceptic, există un experiment pe care îl poți face acasă, astfel încât să poți vedea adevărul. Cumpărați un cheeseburger din meniul lor și lăsați-l câteva zile undeva. În timp ce alimentele sănătoase și naturale ar începe să putrezească în câteva zile, conservanții formează o parte atât de mare din conținutul alimentar McDonald’s încât cheeseburgerul nu se va strica niciodată. 100 de zile mai târziu, va fi în continuare în aceeași stare în care era când l-ai cumpărat.

3. Salate mortale

Cu toată grăsimea, sarea și zahărul , McDonald’s nu este, evident, atât de sănătos. Pentru a combate percepția publicului despre McDonald’s ca purtător de obezitate, lanțul a introdus bolurile de salată ca o alternativă sănătoasă. Campaniile lor de marketing au fost și ele foarte convingătoare. Cel puțin, așa sună pe hârtie.

În realitate, totuși, cu toate brânzeturile adăugate și sosurile de salată, salatele de la McDonald’s sunt chiar mai nesănătoase decât celebrul Big Mac! De fapt, salatele sunt cele mai proaste articole din meniu.

McRău

Din 2000, grupul activist pentru drepturile animalelor PETA a militat împotriva tratamentului inuman al animalelor de către McDonald. PETA a susținut că în abatoarele din SUA și Canada. Lucrătorilor li se permite să abuzeze de păsări vii și să le taie gâtul cât timp sunt încă conștiente. Multe dintre animale sunt aruncate nesimțit în rezervoare cu apă fierbinte, chiar dacă sunt încă în viață și sunt capabile să simtă durere.

De asemenea, ei susțin că acest tratament ar fi extrem de ilegal dacă ar fi comis împotriva pisicilor și câinilor. The Guardian a dezvăluit în continuare McDonald’s pentru că a pus cu adevărat „rapid” în fast-food. Lanțul a fost acuzat că își crește puii cu steroizi în magazii înghesuite fără ferestre. Pentru ca aceștia să crească în ritmuri alarmant de rapide.