„Orice pădure are uscături”, această zicală s-a dovedit a fi adevărată, încă o dată, de data aceasta în dosarul fraților Tate. 

Una dintre complicele celor doi milionari este Luana Radu. Tânăra a fost polițistă o perioadă în cadrul Secției 7 din București, după care și-a dat demisia pentru a urma o carieră cu totul diferită. Foștii săi colegi au vorbit despre femeie, spunând că s-a transformat total. 

Luana Radu a intrat în atenția publicului după ce a fost arestată preventiv, împreună cu frații Tate. Se pare că aceasta i-ar fi ajutat pe cei doi să exploateze sexual mai multe fete, într-un studio de videochat. Ea este acuzată că i-ar fi ajutat pe cei doi britanici să păzească fetele exploatate sexual, iar când este nevoie să le bată, în caz că refuzau să facă videochat. 

Luana Radu s-a transformat total după ce a plecat din sistem

Luana Radu a absolvit Academia de Poliție în anul 2013, atunci când s-a angajat la Secția 7 din Capitală. Ulterior, ea a fost repartizată la Biroul Cercetări Penale. Foștii săi colegi au vorbit despre aceasta pentru Spy News și susțin că este transformată total. 

Adevărul despre Luana Radu, fosta polițistă devenită omul de bază al fraților Tate: Era o femeie ștearsă...

Conform colegilor, care au vorbit sub protecția anonimatului, când s-a angajat, din punct de vedere fizic, Luana Radu era o „femeie ștearsă”, care nu se remarca prin nimic special. Ea avea un corp bine lucrat la sală și mânca numai mâncare sănătoasă. De asemenea, fosta polițistă făcea mult sport. 

„Era o femeie ștearsă”

Polițiștii își amintesc despre fosta lor colegă că avea un iubit, instructor de fitness. În ceea ce privește cariera de polițistă, se pare că pe aceasta nu a atras-o sub nicio formă. Ea era mai mult în concediu, atât de odihnă, cât și medical. După un an de activiate, în care mai mult a lipsit, femeia și-a dat demisia. 

Unor colegi le-a spus atunci că vrea să fie instructor de fitness. Pe de altă parte, altor polițiști, în care avea încredere, le-a spus clar că vrea să facă videochat, fiindcă se câștigă mai bine. Așa a ajuns Luana Radu să lucreze pentru cei doi milionari, iar ulterior a devenit omul lor de bază în infracțiunile comise. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.