În ediția de aseară a emisiunii „Chefi la Cuțite”, a venit și Florin Dragomir, un bărbat de 30 de ani. Pasiunea pentru bucătărie l-a determinat să ia o decizie radicală, așa că s-a înscris la emisiunea culinară. Familia și prietenii l-au susținut de la început, iar preparatul său l-a impresionat pe Florin Dumitrescu.
Celebrul chef i-a oferit cuțitul de aur
Sezonul cu numărul 10 aduce noi concurenți, careu au reușit să îi surprindă pe chefi. Se pare că acest număr i-a purtat noroc și lui Florin Dragomir, care este căsătorit cu soția sa de un deceniu.
Pe lângă acest lucru, familia urmează să se mărească în câteva luni, partenera de viață fiind însărcinată. Tânăra l-a încurajat să își urmeze visul, așa că a ajuns să gătească un preparat pe care cei trei chefi l-au apreciat.
Mai exact, Florin Dragomir a file de biban cu garnitură de fasole verde. Ulterior, chefii i-au pus mai multe întrebări cu privire la experiența sa în bucătărie, dar și din echipa cărui chef își dorește să fac parte. Tânărul a mărturisit că și-ar dori să lucreze cu Florin Dumitrescu. Acesta nu a ezitat și i-a oferit cuțitul de aur.
Florin Dragomir și-a descoperit pasiunea pentru gătit de la 14 ani. Încă de atunci știa că își va face o carieră în arta gastronomică. De aceea, atunci când era la liceu, a decis să se angajeze într-un hotel, locul unde a învățat cele mai multe trucuri în bucătărie.
De departe, ceea ce i-a surprins pe chefi este mărturisea tânărului. Florin Dragomir a spus că uneori petrece și 17 ore în bucătărie și că nu se oprește aici.
Nu doar Florin Dumitrescu a avut cuvinte de laudă la adresa concurentului, ci și ceilalți doi jurați. Atât Sorin Bontea, cât și Cătălin Scărlătescu au apreciat combinația de gusturi, dar și felul în care a fost pregătit peștele.