Subiectul cununiilor legate este unul extrem de dezbătut și controversat. Iată ce alt adevăr a ieșit la iveală acum

Cununiile legate dau bătăi de cap multor persoane care se confruntă cu acest blestem. În timp ce unii apelează la ajutorul preoților, alții optează pentru a cere ajutorul persoanelor care practică magia neagră. Însă adevărul este ascuns bine. Te-ai fi gândit vreodată că un preot ar face afaceri cu o vrăjitoare? Ei bine, iată că se poate. 

Daniel Balas a povestit pe canalul său de TikTok cum un preot și o vrăjitoare s-au aliat pentru a face bani. Deși nimeni nu ar crede asta, declarațiile bărbatului indică o poveste reală.

Ce relație există, de fapt, între anumiți preoți și persoanele care practică magia neagră

Daniel a povestit cum un preot s-a împrietenit cu o vrăjitoare. Femeia avea capacitățile necesare pentru a reuși să le vândă oamenilor o poveste.

În momentul în care cei doi s-au întâlnit, au căzut de acord să facă o înțelegere. Pentru a face bani de pe urma oamenilor care au probleme cu blestemele și farmecele, cei doi au stabilit să își trimită unul la celălalt oamenii care vin cu probleme.

,,Salutare prieteni! Bine ne-am regăsit! 

Primesc foarte multe mesaje de la tineri în privat și mă întreabă ce să citească ei pentru dezlegarea cununiilor. Și mi-a venit povestea asta a unui preot din Constanța, care s-a împrietenit cu o vrjitoare și au făcut vagoane de bani. Și o să vă împărtășesc și vouă. Că atunci când mi s-a cerut să recomand pe cineva, m-a bufnit râsul. 

@danielbls1 #Preot #Vrajitoate #5PasiDeBine #DanielBalas #viral #foryou ♬ sunet original – Daniel Balas

Acum mulți ani în urmă, era un preot la Podul de Butelii, care s-a împrietenit cu o femeie care dădea ea în tarot, în ghioc, dădea în de toate pentru bani. Și ce-au zis: <<Bă, hai să facem bani împreună. Oamenii care vin la mine, o să-i trimit și la tine. 

Că dacă vin la biserică și tu îi trimiți la vrăjitoare, o să dea ciudat. Dar dacă vin la mine și îi trimit la tine, o să fie bine.>>

Și aia era foarte cunoscută. Deci avea o psihologie bună, învârtea ce nu învârtea, de le dădea ăstora viața peste cap.”, este doar o parte a poveștii, povestită de Daniel Balas.

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!