Cătălin Botezatu este extrem de cunoscut în întreaga lume, datorită implicării sale în lumea modei. În România, foarte multe persoane se gândesc dacă acesta are operaţii estetice. Motivul? Vârsta înaintată pe care o are îl face să arate la fel de bine ca în tinereşe. Acesta a ţinut să lămurească întrebările de acest gen.

Potrivit lui, singurele intervenţii chirurgicale pe care le-a avut sunt cele legate de problemele de sănătate, mai ales cele de inimă. În rest, în viaţa creatorului de modă nu au existat operaţii estetice.

„Folosesc cosmetice de calitate și cam atât, altceva nu fac. N-am niciun lifting, nicio operație estetică. Deocamdată! Dar nu cred că aș fi atât de penibil ca bărbat încât să fac tot felul de operații din astea. Acum sunt sigur că arăt obosit, dar în general arăt binișor”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Cine este cu adevărat Ctrătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai mari creatori de modă din România. El şi-a început viaţa în modă de pe vremea când era model. În ani, Cătălin Botezatu a reuşit să devină rapid din ce în ce mai faimos, fiind cel care a îmbrăcat nume faimoase din întreaga lume.Este renumit pentru numeroasele premii pe care le-a primit pentru creaţiile sale vestimentare.

De altfel, Cătălin Botezatu a reuşit să fie de nenumărate ori pe prima pagină a revistelor mondene, datorită vieţii sale perosnale. Niciodată nu a fost căsătorit, iar relaţiile sale au fost ţinute cât mai mult departe de ochii presei. În anul 2009, designerul a aruncat bomba în lumea mondenă, spunând că are un băiat în vârstă de 20 de ani.

Adevărul despre Cătălin Botezatu. Are, sau nu, operaţii estetice?
Instagram

El şi-a început drumul în lumea modei în anul 1984, pe vremea când a devenit manechin al casei de modă Venus, pe vremea aceea condusă de Zina Dumitrescu. Un an mai târziu, în 1985, Bote a primit la Frankfurt titlul de cel mai bun manechin din Europa.

După ce a urmat cursurile de la Institutul de Modă din Milano, Cătălin Botezatu a reuşit să câştige inimile unui mare creator de modă. Este vorba despre Gianni Versace. Acesta l-a luat sub aripa sa pe şi au lucrat jumătate de an în atelierele Versace.

El este singurul creator de modă din România care, de fiecare dată, la colecţiile sale, pregăteşte singur scenografia, muzica şi stilizarea manechinelor. Tot ce ţine de had-piece-uri, pantofi, bijuterii şi elemente de stilizare este organizat de el.