Sorinel Puștiu este unul dintre cei mai iubiți artiști, iar acesta se bucură de aprecierea a milioane de oameni care îi ascultă muzica. Chiar dacă acesta adoră să fie în lumina reflectoarelor, soția sa, Geanina preferă să rămână în umbra soțului. Cei doi sunt căsătoriți de 25 de ani, iar de curând, manelistul a recunoscut faptul că și-a înșelat soția. 

Sorinel Puștiu: Nu am dat emoții familiei mele

Extrem de sincer, așa cum a fost cunoscut de public, manelistul a mărturisit că în trecut i-a fost infidel Geaninei, femeia cu care s-a căsătorit în urmă cu 25 de ani. Totuși, Sorinel Puștiu a ținut să clarifice faptul că aceste momente sunt de genul trecutului.

În prezent s-a cumințit și este dedicat familiei, a mărturisit acesta. Manelistul a precizat că deși a avut aventuri, nu și-a dorit să se despartă de soția sa sau să aibă un copil cu o altă femeie.

Adevărul despre căsnicia lui Sorinel Puștiu. A călcat strâmb sau nu artistul
Facebook

„Da (nr. am căzut în păcat)! De ce să vă mint?! La vârsta asta, trebuie să fii un om transparent. Mi s-a întâmplat, dar – cu scuze față de familia mea – nu am dat emoții familiei mele, nu i-am deranjat, n-am înstrăinat. Ca să fiu mai direct, n-am făcut copii sau altă familie cu altă femeie. M-a ferit bunul Dumnezeu. Nu m-a luat vedetismul de nas, să dau vina că m-a luat valul”, a mărturisit Sorinel Puștiu, la Antena Stars.

De-a lungul timpului, Sorinel Puștiu și Geanina au fost extrem de discreți cu privire la relația lor. Rare sunt aparițiile celor doi în care mărturisesc cum stau lucrurile în relația celor doi, de fapt.

Chiar dacă artistul a călcat strâmb, acesta a știut cum să își țină familia unită, drept dovadă că soția i-a iertat infidelitățile din trecut. Nici gelozia nu a lipsit din relația lor, dar artistul mărturisea că niciodată nu a fost dusă la extrem.