Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu pare să ajungă prea curând la final. De-a lungul celor 12 ani de căsnicie, cei doi au strâns o avere considerabilă, care acum trebuie împărțită. Procesul este complicat și de custodia celor două fiice ale cuplului, iar Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu par să ajungă la o înțelegere prea curând. 

Ce sume trebuie să împartă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Potrivit fanatik.ro, cei doi au o vilă în Pipera care valorează mai bine de 500.000 de euro. În timpul mariajului, cei doi au pus bazele a patru firme, trei dintre ele fiind deținut de Alexandru Ciucu, iar una de Alina Sorescu. Cuplul a produs mai mulți bani de-a lungul căsniciei, iar acum au ajuns să își discute bunurile în fața instanței.

Legea din România spune că atunci când doi soți ajung la partaj, bunurile se împart la doi. Încă nu se știe dacă Alina Sorescu și Alexandru au avut o înțelegere cu privire la bunuri.

Adevărul despre averea Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu. Ce bunuri trebuie să împartă aceștia, după 12 ani de căsnicie
Facebook

Alexandru Ciucu deține firmele Panetelas Activ, Oaghenada Grup și Bruno, care are ca scop crearea hainelor. În timpul celor 12 ani de căsnicie cu Alina Sorescu, companiile au înregistrat profit. Astfel că, firmele pe care le deține designerul au avut un profit net de 750.000 de lei, conform sursei citate anterior.

În schimb, compania condusă de Alina Sorescu, Piano, Music, nu a înregistrat un profit atât de mare precum celelalte trei. Artista se ocupă de organizarea evenimentelor și a momentelor artistice. Firma a avut un profit mai mic, mai exact 86.000 de lei. Pe lângă lupta pentru custodia celor două fetițe, divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu este complicat având în vedere și averea.

Procesul de divorț al celor doi a început, dar lucrurile par departe pentru a se rezolva. Alina Sorescu a obținut o primă victorie în fața lui Alexandru Ciucu, după ce instanța a stabilit ca fetițele să rămână la ea.