Răspunsul cu privire la divorț a venit din partea Andreei.

Marian și Andreea, câștigătorii emisiunii „Mireasa”, sezonul cu numărul trei s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Deși în timpul competiției relația lor părea destul de sudată, după ce au ieșit din „casa Mireasa”, nu a durat foarte mult timp până când aceștia au ajuns la divorț.

În tot acest timp, fanii cuplului, dar și telespectatorii fideli ai emisiunii s-au întrebat care a fost motivul. În aparițiile lor, fie la tv, sau pe rețelele de socializare, cei doi nu au dat un răspuns clarificator. Din această cauză, s-au născut fel și fel de speculații.

Cu toate acestea, se pare că a fost nevoie ca, câștigătorii sezonului cu numărul 6 să-și anunțe despărțirea, pentru a se afla, într-un final, ce s-a întâmplat cu Andreea și Marian.

Marian a înșelat-o pe Andreea

Într-un videoclip postat pe contul său de TikTok, Andreea a dat de înțeles că motivele despărțirii dintre ea și Marian au ținut de infidelitate acestuia. Se pare că fosta concurentă și-a prins soțul ducând o viață dublă. Totul, chiar în timp ce era căsătorit cu ea.

@andreeagradinaru23

#combină cu @AntenaPLAY.ro

♬ sunet original – Andreea Grădinaru

În videoclip, Andreea îl îndeamnă pe Cosmin, și el înșelat la rândul său, să se bucure că a descoperit adevărul. Andreea este de părere că e mai bine că lucrurile s-au întâmplat atât de repede, pentru că, mai târziu, durerea ar fi fost mult mai mare.

„Bucură-te că măcar tu ai văzut mesajele. Eu am găsit doar căutarea, iar mesajele au fost șterse. E mai bine acum decât mai târziu, să ți se întâmple asta peste un an, doi sau trei, să-ți dai seama că persoana care pretindea că te iubește foarte mult de fapt a dus o viață dublă și că de asta nu-i înțelegeai anumite particularități ale comportamentului și de ce are unele reacții.” a mărturisit Andreea în videoclipul cu pricina de pe TikTok

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.