Antonia și Alex Velea sunt împreună de mai bine de 10 ani de zile. Cei doi au împreună doi băieți, iar Antonia mai are o fiică pe nume Maya din căsnicia pe care a avut-o cu Vicenzo Castellano. Fetița are vârsta de 11 ani și locuiește alături de tatăl său. 

În anumite momente ale anului, aceasta vine în România pentru a-și vizita mama, dar și pentru a petrece timp alături de frații săi.

Cu toate că nu este tatăl său biologic, Alex Velea mărturisește că o iubește nespus de mult pe Maya. Artistul chiar și-a făcut un tatuaj cu chipul fetei, gest de care Antonia a rămas profund impresionată.

Alex Velea și Maya au o relație specială

Sursa: Social media

„E o dragoste reciprocă. O iubesc din toată inima mea, chiar dacă nu sunt tatăl natural. Tatuajul este doar un bonus. E prea puțin pentru ce simt pentru Maya.” a declarat Alex Velea pentru Viva

Alex Velea este foarte fericit că între frații săi există o relație specială. Acesta mărturisește că Dominic își iubește foarte mult frații. Pe Maya o divinizează, iar pe Akim îl protejează. Cu toate că mai există mici neînțelegeri între ei, cei mici sunt foarte uniți.

„Dominic își iubește și fratele și sora la infinit. Pe Maya o divinizează și pe Akim îl protejează, pentru că e mezinul familiei. Deși se „bat (ca toți frații), sunt foarte uniți. Cei trei copii sunt marea noastră bucurie, mai presus de orice. Ei sunt averea noastră și darul de la Dumnezeu.” a mărturisit artistul pentru sursa citată

Cât despre cine este „cocoșul” în familie, Alex Velea mărturisește că Antonia este cea care deține acest „titlu”. Atât Achim, cât și Dominic ascultă întocmai de mama lor.

„Antonia este șefa noastră. Eu sunt un fular ud în fața lor. Mă păcălesc ușor.” a spun artistul pentru aceeași sursă