Ce a răspuns Ana Barnoschi când a fost întrebată dacă între ea și Bursucu a fost mai mult decât o relație de prietenie.

De câțiva ani buni, Ana Barnoschi și Bursucu prezintă împreună emisiunea concurs „Roata norocului” de la Kanal D. Prezentă în cadrul unei emisiuni, Ana Barnoschi a fost întrebată, dacă, de-a lungul colaborării pe care a avut-o cu Bursucu, a existat la un moment dat, mai mult decât o relație de colegialitate.

Ei bine, răspunsul asistentei de la „Roata norocului” a fost unul negativ. În același timp, ea spune că acest lucru n-ar fi putut fi posibil, având în vedere că Bursucu este implicat într-o relație de mai mult timp.

@diana.blogger

#foryoupage #foryou #bucuresti #dianablogger #chisinaumoldova #romania #roatanorocului

♬ sunet original – Tik Toker Diana

„Nu! El este într-o relație de foarte mulți ani!” a fost răspunsul Anei Barnoschi

Ana Barnoschi este implicată în emisiunea „Roata norocului” încă de la primele ediții. La început emisiunea a fost prezentată de către ea și Liviu Vârciu.

Despre intrarea în echipa postului de televiziune Kanal D, Ana Barnoschi spune că e unul dintre cele mai frumoase lucruri ce i s-au întâmplat.

De-a lungul celor 11 ani de când a fost cooptată în acest proiect de televiziune, Ana a adunat multe amintiri frumoase, dar și amuzante.

Ana Barnoschi, la un pas de a da foc platoului „Roata norocului”

La una dintre filmările emisiunii, Ana Barnoschi a fost pe punctul de a da foc platoului de filmare. Aceasta a vrut să flambeze un shot, însă, a flambat toată tava.

„Așa cum spuneam, am avut parte de foarte multe momente amuzante, cred că în fiecare ediție “Roata Norocului”, dar îmi amintesc acum de unul mai recent… când, în joacă, așa cum se întâmplă, era să dau foc platoului “RoataNorocului”!  Trebuia să flambez un shot și am flambat toată tava.” a declarat Ana Barnoschi în cadrul unui interviu acordat pentru dcnews.ro

Ana Barnoschi este recunoscută și pentru râsul său colorat despre care spune că a reprezentat un atu atunci când a participat la casting pentru a fi asistentă la „Roata norocului”.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.