Alex Velea și Smiley au avut o vreme în care erau cei mai buni prieteni și se înțelegeau de minune. Mai mult de atât, iubitul Antoniei are chiar și un tatuaj cu partenerul de viață al Ginei Pistol, pe care a decis să nu îl șteargă și care, probabil, va rămâne toată viața pe pielea lui. Vedetele nu au vorbit prea des despre motivul pentru care au rupt frumoasa prietenie, iar acum după mulți ani detalii importante au început să iasă la iveală.

Timpul a trecut, însă acest lucru nu a șters faptul că cei doi s-au certat la un moment dat.  De-a lungul timpului s-au tot vehiculat diferite motive pentru care cei doi artiști ar fi rupt orice legătură, însă acum a ieșit la iveală adevăratul motiv și, mai mut decât atât, cine este cel care a hotărât acest lucru.

”Alex este cel care a decis acest lucru”

Cei doi se aveau ca frații și nimeni nu ar fi zis că vor ajunge în punctul în care nici măcar nu se vor mai saluta în momentul în care se întâlnesc pe stradă sau la vreun eveniment. Ei bine, cel care ar fi luat această decizie se pare că este chiar Alex Velea, care și-a propus să nu mai țină legătura cu aproape nimeni din vechea lor gașcă și a mers pe drumul lui. Cel mai probabil, nu își mai vorbi vreodată și prietenia lor va rămâne de domeniul trecutului.

În ciuda tuturor lucrurilor care s-au scris despre cei doi, o sursă din apropierea vedetelor a declarat că nu a existat o ceartă între aceștia la propriu, ci pur și simplu partenerul de viață al Antoniei a încetat să îi mai răspundă fostului său prieten la telefon. Asta nu este tot! Alex Velea nu mai înregistrează nici măcar piese la casa unde producție pe care o deține Smiley, HaHaHa Production.

Adevăratul motiv pentru care s-au certat definitiv Alex Velea și Smiley: "Nu mai vorbește cu aproape nimeni din vechea gașcă"

 

”Alex este cel care a decis acest lucru. Nu mai vorbește cu aproape nimeni din vechea gașcă. Nu a existat o ceartă între el și Smiley, pur și simplu a încetat să-i mai răspundă la telefon. Nici măcar nu se mai duce să tragă piese la Hahaha Production, casa de discuri a lui Smiley, deși doar cu ei a lucrat încă de când s-a lansat pe piață”, au declarat câteva surse.