Oana Radu nu se ferește să spună că nu este pregătită pentru rolul de mămică.

Oana Radu a fost mereu transparentă cu fanii ei, indiferent de subiectul abordat. Cei care o urmăresc în online și nu numai, și-au dat seama că artista este sinceră, chiar și atunci când vine vorba de subiecte din viața personală.

De ceva timp încoace, Oana Radu este mai fericită și mai împlinită ca niciodată. Artistei îi merge foarte bine pe toate planuri, inclusiv pe cel personal. După o lungă perioadă în care apele au fost foafrte agitate pe plan sentimental, Oana și-a găsit sufletul pereche. Vedeta s-a așezat la casa ei, dar se pare că nu se grăbește să experimenteze rolul de mamă.

Oana Radu are o carieră în plină ascensiune

Oana Radu este foarte asumată, dar și conștientă în același timp. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” realizează că, momentan, i-ar fi imposibil să aibă copii. Artista are un program foarte încărcat și nici nu este dispusă să își schimbe prioritățile. În plus, Oana se află la vârstă la care de abia de acum încep provovcările profesionale pentru ea.

„Mie întrebările astea cu îți dorești copii, vrei să te căsătorești, vrei să nu știu ce, nu îmi plac. Momentan nu vreau copii. Am 28 de ani și consider că eu, Oana Radu, sunt mult prea imatură pentru a avea grijă de un copil.

Plus că fac foarte multe lucruri și nu știu dacă aș putea să renunț la toate lucrurile pe care le fac. N-aș ști să îți spun cum pot să gestionez situația”, a spus Oana Radu în cadrul emisiunii sale de pe Youtube.

Iubitul ei o susține în această decizie și este foarte important că nu pune presiune pe ea. Cei doi rezonează foarte bine pe toate planurile și au promis că se vor susție atât profesional, cât și personal. Oana Radu are de gând să evolueze și să profite din plin de oportunitățile care au apărut după participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.