Marius a mărturisit care a fost motivul pentru care a decis să pună punct relației cu blondina. Acesta a precizat că Andreea Pirui l-a înșelat.

Marius: ,,M-a înșelat și fizic”

Pe lângă episodul legat de infidelitățile Andreei Pirui, fostul concurent a precizat că acum nu își mai urmărește fosta iubită pe rețelele sociale, dar nu așa stau lucrurile și în cazul blondinei. Se pare că Andreea Pirui este curioasă ce mai face fostul iubit și îi urmărește activitatea din social media.

„M-a înșelat și fizic și a și vorbit și cu niște persoane cu care nu trebuia să vorbească în timpul relației noastre. Nu vreau să spun numele persoanei pentru că are pe cineva, de asemenea, și Andreea are pe cineva.

Eu nu o mai urmăresc, dar ea îmi urmărește toate postările. Ea e mai curioasă, eu nu. Tocmai de aceea, pentru că știu că vede tot, i-am urat de Sfântul Andrei ,,La mulți ani” pe story, iar ea mi-a răspuns ,,Mulțumesc”.
Poate par răutăcios, dar nu sunt. În comparație cu ce s-a întâmplat nu sunt răutăcios. E foarte ușor să pui o femeie într-o lumină proastă și eu nu aș vrea să o pun pe ea.

N-ar fi trebuit să îmi asum atâtea lucruri. Sau, de fapt, trebuia să spun mai multe”, a dezvăluit Marius în emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei”, de la wowbiz.ro.

Fostul concurent a precizat că dacă s-ar fi întâlnit întâmplător pe stradă, nu crede că blondina ar fi atrasă de el. Marius consideră că a reușit să îi atragă atenția Andreei Pirui pentru că este inteligent.

„Dacă ne-am fi întâlnit pe stradă și nu în competiție, nu ne-am fi uitat unul la altul. Eu nu am simțit-o atrasă de mine.

Cred că i-a plăcut că eram mai inteligent decât alții care au abordat-o pe acolo, eram serios, arătam ok fizic, dar nu simțeam că era ea așa foc pe mine. Apoi s-a îndrăgostit, am știut să o fac să se îndrăgostească”, a adăugat Marius.