Joseph Hadad se numără printre bucătarii de renume de la noi din țară.

Atunci când a plecat din Israel, țara lui natală, a venit cu multe rețete, dar și cu dorința de a schimba ceva în gastronomia autohtonă. Acum, acesta are două restaurante în zona centrală a Bucureștiului și toți cei care le trec pragul sunt impresionați.

Joseph Hadad nu mai are nevoie de nicio prezentare, cel puțin nu după ce a muncit atâția ani în bucătărie. Prezent de ani de zile în gastronomie, acesta a reușit să facă multe schimbări și să le demonstreze tuturor că fiecare preparat poate fi dus la nivel de artă dacă se gătește cu dragoste.

Hadad provine dintr-o țară unde a simțit că nu se poate dezvolta așa cum și-ar fi dorit, dar nu a renunțat niciodată la originile lui. Aproape că nu este preparat pe care să îl facă și în care să nu pună chiar și o mică amprentă a Israelului. Însă, în ultima perioadă, Joseph nu a mai fost văzut nici în bucătărie și nici în online.

Adevăratul motiv pentru care Joseph Hadad a lipsit din bucătărie și din online. „Mi-ați lipsit cu toții, mulțumesc pentru răbdare”

Joseph Hadad: „Se apropie o avalanșă de rețete”

Așa cum era de așteptat, cheful a fost destul de impactat de războiul dintre Israel și Palestina, mai ales că mai are membri din familie care se află acolo, în zona de conflict. Deși nu a spus exact, cu subiect și predicat despre ce este vorba și care este motivul absentării, fanii cred că totul are legătură că războiul.

Însă, se pare că acum lucrurile s-au mai calmat în viața celebrului chef, așa că este pregătit să revină către fanii lui cu noi rețete, dar și cu preparate care să îi dea pe spate pe gurmanzi și nu numai.

„Perioada recentă a fost una foarte grea pentru mine, motiv pentru care am fost absent. Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toată răbdarea și susținea oferită”, a scris cheful în online.