„Survivor” a revenit pe PRO TV și a dat startul unei noi competiții în Republica Dominicană. Emisiunea are sute de mii de fani, printre care și foștii concurenți. În timp ce „Faimoșii” și „Războinicii” din alte sezoane deja fac pronoosticuri despre actualii luptători, Jador a decis să stea departe de acest subiect.

Sezonul trecut, Jador a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți de la „Survivor”. Artistul a demonstrat că este foarte puternic și că poate reuși tot ce își propune. Ionuț Dumitrache, pe numele lui real, avea toate șansele să ajungă în finală. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. O accidentare gravă l-a scos din concurs și din calculul pentru marele premiu.

Jador nu stă în fața televizorului pentru „Survivor”

Deși, au trecut mai bine de nouă luni de când s-a întors din Republica Dominicană, Jador nu are amintiri plăcute legate de acea etapă. Fostul concurent „Survivor” este foarte vehement atunci când spune că nu mai vrea să audă de acest concurs. Mai mult, Jador nici nu se numără printre persoanele care vizionează competiția din fața televizorului.

Artistul are motivele lui pentru care stă departe de acest proiect. Manelistul a recunoscut că „Survivor” l-a transformat și l-a maturizat, dar nu este o experiență pe care ar repeta-o. Totuși, îi susține pe toți concurenții din acest sezon și le dorește să aibă cât mai multă rezistentă psihică și fizică.

„Nu m-am uitat și nici nu am de gând să o fac. Vă spun sincer, pentru mine așa ceva nu mai există. Adică nu mai face parte din lumea mea. Am trecut prin așa ceva, cu fruntea sus, spun eu, știu cum e! De acum am cu totul alte proiecte!”, a declarat Jador pentru playtech.ro.

„O asemenea emisiune te maturizează ca puține alte lucruri în viață. Mă bucur că am trecut prin așa ceva, fiindcă acum văd viața cu totul alți ochi. Și mă bucur și pentru cei care au decis să ia startul la actuala ediție. Dar, orice lucru are mai multe fațete. Așa este și cu această emisiune. Am trăit niște clipe grele, pe care nu doresc să le mai repet vreodată. O data e suficient!”, a continuat artistul pentru aceeași sursă.