În urmă cu câteva luni, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil își jurau iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Nunta celor doi a fost una de poveste, doar că nu mulți dintre cei invitați știu că acest eveniment nici măcar nu era planificat. Iar asta pentru că nici modelul și nici prezentatorul TV nu și-au dorit să organizeze un asemenea eveniment. 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, în ciuda faptului că nu se cunosc de prea mult timp. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar conexiunea puternică i-a convins să nu mai piardă timpul. Drept dovadă, într-un timp relativ scurt, au devenit o familie cu acte-n regulă.

Cei doi și-au unit destinele înainte să vină pe lume micuțul Luca Tiago, dar nu au putut ignora complet tradiția. Astfel că, în mijlocul verii, într-o locație superbă, cei doi au spus cel mai sincer „da” din viața lor. Nunta a fost un eveniment reușit, de la început până la final, iar invitații s-au distrat de minune.

Nu mai este niciun secret faptul că organizarea unui nunți de o asemenea anvergură, dar Gabriela și Dani au avut parte de ajutoare de nădejde. Însă, se pare că cei doi nu au fost convinși să facă nunta, iar motivul nu a fost legat de faptul că nu cred în puterea conferită de un act.

Adevăratul motiv pentru care Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu au vrut să facă nunta

Dani și Gabriela nu prea merg la nunți

Nici lui Dani și nici Gabrielei nu le plac nunțile, așa că nu au văzut multă vreme scopul de a face un eveniment care nici lor nu le este prea drag. Dar, s-au gândit mai bine și au ales să organizeze nunta de dragul familiilor lor, dar și de dragul prietenilor care și-au dorit să fie aproape de ei.

„Noi nici nu am vrut să facem nuntă, totul a pornit așa, foarte rapid. Am zis că dacă facem lucrul ăsta, facem așa cum vrem noi. Nouă nu ne plac nunțile, este foarte simplu. De ce am face un eveniment unde noi nu am merge”, a spus Gabriela.

De asemenea, nunta celor doi nu a fost una cu dar obligatoriu, dar se pare că invitații nu s-au ridicat de la masă până nu au lăsat plicul cu câteva sute de euro.