Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase și mai longevive cupluri din lumea mondenă. De-a lungul timpului, cei doi au trebuit să se lupte cu fel de fel de critici din partea celor din online, dar asta nu i-a făcut decât să fie mult mai puternici. În ultime vreme, mulți au crezut că cei doi s-au despărțit, iar asta pentru că Gabriela nu mai poartă verigheta. 

Gabriela Cristea a crescut pe micile ecrane și nu este de mirare că fanii sunt ca o familie pentru ea. Aproape că nu trece zi în care aceasta să nu povestească cu urmăritorii ei și să nu vorbească despre cele mai importante evenimente din viața sa. Urmăritorii ei sunt atenți la fiecare detaliu și așa au observat că de pe degetul prezentatoarei lipsește verigheta.

Gabriela și Tavi și-au unit destinele în 2019 și de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi au o familie minunată și fac tot posibilul ca să le dedice fiicelor lor cât mai mult timp. Deși sunt aproape mereu împreună, faptul că prezentatoarea a încetat să mai poarte verigheta a ridicat anumite semne de întrebare în rândul fanilor.

Adevăratul motiv pentru care Gabriela Cristea nu poartă deloc verigheta pe deget Social media

Gabriela Cristea: „Nu știe lumea că-s măritată?!”

Gabriela a ținut să îi liniștea pe admiratori și le-a spus că nici nu se pune problema de o despărțire sau de un divorț. Vedeta a renunțat demult să mai poarte bijuteria care i-a unit destinul cu cel al lui Tavi. Cuplul are două seturi de verighete și se pare că Gabriela nu poartă niciunul dintre ele.

În schimb, Tavi poartă ambele verighete, doar că prezentatoarea a renunțat să mai poarte orice fel de bijuterie, semn că nu este ceva special cu lipsa verighetelor de pe mâna ei. Gabriela și Tavi se înțeleg la fel de bine și nu cred neapărat că o bijuterie sau un act îi poate face mai fericiți.

„Nu o port. Nu mai port bijuterii aproape deloc. Dar ce, nu știe lumea că-s măritată? Tavi le poartă, noi ne-am făcut două verighete. Ne-am făcut o pereche când ne-am căsătorit la cununia civilă și încă o pereche la cununia religioasă.”, a spus vedeta în podcastul lui Măruță.