Dan Negru nu este deloc afectat de faptul că își poate număra pe degetele de la o mână adevărații prieteni.

Dan Negru are o carieră vastă petrecută în lumina reflectoarelor. Prezentatorul a lucrat mereu cu oamenii și a reușit să descifreze caracterul multora. Deși s-a plimbat mereu prin cercuri selecte, se pare că Dan nu are prea mulți prieteni.

Dan Negru și-a stabilit de tânăr anumite țeluri în viață și nu s-a lăsat până când nu și le-a îndeplinit. Drumul lui spre succes nu a fost deloc unul ușor, dar a meritat fiecare efort, în parte. Prezentatorul a muncit mult pentru a ajunge la statutul de „Regele Audiențelor”, iar totul i se datorează, în exclusivitate.

Negru a învățat, de-a lungul timpului, că el este singura persoană pe care se poate baza la bine și la greu. După ce a prezentat mai multe formate și a cunoscut mai mulți oameni, Dan a început să fie mult mai selectiv cu persoanele din jurul lui. Vedeta nu se ferește să recunoască că pune mereu accentul pe calitate, nu pe cantitate.

Tocmai de asta, după mai decenii întregi de carieră, Dan Negru nu se laudă cu mulți prieteni. Și nici nu se simte dezavantajat din acest punct de vedere. Din contră. Prezentatorul de la Kanal D este fericit că a reușit să ceară adevărații prieteni de cunoștințe, iar asta l-a ajutat foarte mult.

Adevăratul motiv pentru care Dan Negru nu are prieteni. „Prietenii sunt ca umbrele”
Facebook

Pentru Dan Negru, familia este pe primul loc

În prezent, Dan Negru are 2-3 prieteni foarte buni care îi sunt alături, la care se adaugă familia. Negru s-a bazat mereu pe sprijinul necondiționat al celor dragi, în special, pe cel al soției. Deși aceasta nu are nicio tangență cu lumea mondenă, l-a înțeles mereu și i-a dat cele mai bune sfaturi.

Mai mult, tot ea a fost cel care l-a susținut pe Dan Negru în demersul de a se muta la Kanal D. Prezentatorul a fost însoțit de partenera lui chiar și în momentul în care a bătut palma cu turcii.

„E mult spus că n-am prieteni. Am prieteni, dar e mâna aia cât să n-ai. Prietenii sunt ca umbrele, apar când e soare. Nu mai e soare, se duc. Sunt zile întregi în care telefonul nu îmi mai sună din partea prietenilor, oamenilor de televiziune.

Asta nu înseamnă că oamenii ăia m-au uitat. Asta înseamnă că eu nu am ce să le ofer în zilele alea. Oamenii s-au restrâns mult. Singurii reali sunt ăia cu care dormi în casă, pe ei trebuie să contezi. Restul sunt umbre”, a declarat Dan Negru.

@like.si.follow2 #prietenifalsi #durere #inimaranita💔😭 #5pasidebine #tristete😢😢😔💔💔💔😞😞😒 #suferinta😓💙 #foryou ♬ sunet original – Like.follow

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.