Cristi Borcea este cunoscut în spațiul public ca fiind un adevărat cuceritor. Aceasta a avut absolut orice femeie și-a dorit și știe că majoritatea lor au fost atrase și de capitalul său financiar. Dar, spre dezamăgirea multora, Borcea nu a lăsat nimic pe numele lor atunci când s-au despărțit. 

Cristi Borcea a avut o viață destul de tumultoasă, mai ales din punct de vedere amoros. De-a lungul timpului, acesta aproape că a pierdut numărul femeilor care au trecut prin patul lui. Deși s-a simțit bine cu fiecare în parte, Borcea a avut mereu o regulă de la care nu s-a abătut.

Fostul acționar de la Dinamo nu a îmbogățit nicio femeie cu care a avut aventuri sau relații un pic mai lungi. Situația s-a schimbat în ceea ce privește femeile care i-au dăruit cei nouă copii. În prezent, este căsătorit cu Valentina Pelinel, dar nu a uitat nici de copiii pe care îi are cu celelalte femei.

Adevăratul motiv pentru care Cristi Borcea nu a lăsat niciun ban femeilor din viața lui social media

Cristi Borcea, mai fericit ca niciodată alături de Valentina Pelinel

Acesta s-a asigurat că cei mici au parte de tot și că nu le lipsește nimic. Atunci când a venit vorba de proprietăți sau bani, toate au mers către copii, nicidecum către femeile cu care i-a făcut. Acesta este un principiu pe care l-a respectat mereu și spune că nu regretă nicio secundă că a ales să procedeze așa.

„Tot ce am luat copiilor, unde au apartamente, chirii, sunt pe numele copiilor. Doar pe numele lor. În momentul în care dai femeilor, eu având mai multe, după un timp, ele cred că li se cuvine. Nu sunt mulțumite cu ce le-am luat și în ce condiții le-am ținut.”

În prezent, mariajul său cu Valentina Pelinel este unul cât se poate de liniștit și de fericit. Ba mai mult, Borcea a recunoscut că Valentina a fost cea care l-a cumințit și cea care i-a arătat că nu mai este deloc cazul să umble și cu alte femei.

Cristi Borcea pare că și-a satisfăcut toate mofturile, iar acum a ajuns la vârsta la care preferă liniștea de acasă a familiei sale pe care a întemeiat-o alături de frumoasa sa soție, care i-a fost mereu alături.