Aya a povestit în cadrul unui interviu ce a condus la separarea de Andrei, moment care a afectat-o destul de mult pe tânără.

Invitată într-o emisiune online, Aya a mărturisit ce a condus la despărțirea de Andrei. Conform spuselor acesteia, se pare că bărbatul era gelos, ceea ce a condus la mai multe discuții aprinse. 

Ce s-a întâmplat între Aya și Andrei

De curând, Aya a fost invitată într-o emisiune online alături de Adelina, la care s-a mutat după despărțirea de Andrei. Aceasta a menționat că s-a certat destul de tare cu Andrei, motiv pentru care se mutat la Adelina. Discuțiile ar fi pornit de la faptul că bărbatul era gelos pe Aya, iar atunci când a ieșit cu fetele în oraș, a crezut că de fapt, îl înșeală.

„El doar a văzut imaginea asta, dar ghinionul a făcut să fie că mașina era în partea Ayei, ca și cum ea vorbea, dar, de fapt, eu vorbeam cu el”, a povestit Adelina.

„Au început telefoanele. Mi-a zis să merg acasă. Am zis că nu merg nicăieri, eu eram cu fetele. Era o situație foarte tensionată și am zis că mai bine merg și dorm pe la fete. De atunci nu am mai mers acasă. El era super-nervos la telefon”, a povestit Aya la Wownews.

Se pare că Andrei ar venit în locul unde Aya se distra cu fetele, iar acesta a făcut o scenă de gelozie când a văzut un bărbat în preajma iubitei sale. De fapt, băiatul respectiv vorbea cu Adelina, dar Andrei nu a ținut cont de ce i-a spus Aya. Andrei s-a supărat inclusiv pe Adelina, care ar fi în ochii lui ,,vinovată” pentru că a încercat să îi facă cunoștință cu altcineva iubitei sale.

„O dăduse și pe mine, chiar dacă eu nu aveam vreo legătură cu relația lor. Se agită. E foarte agitat, asta e descrierea. Oricum el se aprinde foarte repede. Ea e foarte obișnuită cu el. M-am obișnuit că se aprinde foarte repede, dar la fel de repede se și stinge”, a explicat Adelina de la Puterea dragostei.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.