Ana Morodan se mulțumește cu pisica și câinele pe care îi are acasă.

Aproape că nu a fost interviu în care Ana Morodan să nu fie întrebată despre dorința ei de a deveni mamă. Influencera a fost mereu transparentă și a recunoscut că un copil nu face parte din viitorul ei. Mai mult, se pare că Ana are motive destul de întemeiate când face astfel de afirmații.

Ana Morodan este una dintre cele mai sincere vedete de la noi. Fără să îi pese dacă afirmațiile ei pot supăra pe cineva, Ana spune mereu ceea ce gândește. Vedeta este sigură pe ea nu doar atunci când vine vorba de afaceri, ci și când vine vorba de partea personală. Vedeta și-a proiectat deja viitorul, iar statutul de mamă este exclus din peisaj.

Ana Morodan nu se ferește să recunoască că nu este pregătită să își asume responsabilitatea creșterii unui copil. Vedeta este de părere că un astfel de instinct este ceva cu care te naști. Din păcate, Ana nu simte asta nici acum, la vârsta pe care o are, dar nu este deloc deranjată de acest aspect.

Adevăratul motiv pentru care Ana Morodan nu vrea să aibă copii. Vedeta nu este deranjată deloc de faptul că nu va avea urmași
Instagram

Ana Morodan nu vorbește despre relațiile ei

Ana Morodan vorbește de fiecare dată deschis despre asta. Ba mai mult, spune că este destul de implicată în afacerile pe care le conduce. Moordan nu are timp să se lamenteze pe marginea acestui subiect. Vedeta vrea să își extindă business-urile, iar plan profesional este mult mai important.

„Nu îmi doresc copil pentru că nu am niciun instinct matern. Nu-l simt, nu-l am. Am o pisică și un cățel care îmi distruge viața. Și pe ală l-am adoptat, nu mă întreba de ce. Nu am niciun instinct matern. Mai presus, eu, după vârsta de 24 de ani mi-am dat seama câte atitudini de-ale părinților mei, care n-au fost îndreptate către mine, le-am preluat.

Consider că responsabilitatea de a fi părinte este o responsabilitate foarte profundă, cu foarte multe valențe pe care eu nu pot să mi-o asum. Un copil nu este o geantă, nu este o rochie, o unealtă cu care tu să faci mai multe like-uri sau să ai mai mult business-uri pe Instagram.”, a declarat Ana Morodan.

 

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #anamorodan ♬ Sad Scene BGM Piano Instrument(313618) – HomeMadeGarbage

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.