Adele ne-a șocat pe toți în momentul în care și-a etalat noua siluetă. A reușit să slăbească aproape 45 de kilograme, iar acum este gata să facă noi cuceriri. Deși mulți au crezut că divorțul prin care a trecut a determinat-o să facă o schimbare, se pare că motivul adevărat este altul.

Adele ne-a demonstrat tuturor că este capabilă de orice, indiferent de vârstă și indiferent de circumstanțe. La cei 32 de ani ai săi, a reușit să ajungă la o siluetă aproape perfectă, aflată la polul opus față de cea pe care aa vut-o acum ceva timp. A fost mereu cunoscută ca o cântăreața mai plinuță cu o voce de aur, însă acum arată de nerecunoscut.

Pentru cei care nu știu acest lucru, vedeta a trecut printr-un divorț. Fanii săi au considerat că acest eveniment nefericit a determinat-o să slăbească, însă antrenorul său personal este de altă părere.

Adele a slăbit pentru băiețelul său, Angelo

Adevăratul motiv pentru care Adele a slăbit zeci de kilograme! Vedeta avea probleme de sănătate?

Pete Geracimo a declarat că adevăratul motiv din spatele acestei schimbări drastice a fost, de fapt, fiul lui Adele, micuțul Angelo.

Atunci când am început această călătorie împreună cu Adele, scopul nu a fost niciodată ca ea să ajungă super slabă. Ne-am dorit ca ea să fie sănătoasă, acesta fiind scopul principal pe care il aveau in vedere de indeplinit. În special după ce a născut și după ce s-a operat, a scris acesta pe contul său de Instagram.

„Adele a învățat să facă alegeri alimentare mai sănătoase și să facă sport. În scurt timp, rezultatele nu au întârziat să apară, iar ea s-a bucurat de atenția și aprecierea presei și a fanilor săi. După acest pas, acest stil de viață a devenit o obișnuință pentru ea.”

Pe lângă această schimbare, vedeta a decis să se mute în Los Angeles. Acolo lucrează din greu la noi melodii, s-a regăsit pe sine și este determinată să își păstreze silueta de invidiat. Se pare că vedeta de talie internațională se regăsește cel mai bine la greutatea pe care o are în momentul de față și nu are de gând să mai facă schimbări în acest sens.

„Acestă metamorfoză nu s-a întâmplat pentru vânzarea albumelor, publicitatea sau să devină un model demn de urmat. Face acest lucru pentru ea și pentru Angelo.”, a mai agăugat acesta.