Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu au avut parte de doi ani care pe cât de frumoși au fost, pe atât de mult le-au pus la încercare răbdarea. Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt, au format un cuplu și s-au iubit cu adevărat. Din păcate, în cazul lor lucrurile nu au mai fost pe parcursul relației la fel ca la început, iar în tot acest timp s-au despărțit și împăcat în repetate rânduri, iar o vreme asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani i-a adus acestuia acuzații grave, în mediul online.

”Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă”

S-a spus despre situația lor că motivul despărțirii ar fi fost faptul că blondina l-ar fi înșelat pe fostul ei partener de viață cu unul dintre cei mai buni prieteni de-ai săi, dar el a confirmat abia acum că zvonurile nu sunt adevărate și altul este motivul pentru care au luat-o pe drumuri diferite, până la urmă. Recent, Cuza a fost invitatul lui Radu Țibulcă în podcast-ul său și și-a deschis inima în fața oamenilor.

Vloggerul a povestit multe lucruri persoanele, printre care s-a aflat și motivul separării de Ramona Olaru, femeia pe care a iubit-o cu adevărat. El este de părere că a fost vorba despre nepotrivire de caracter, de fapt, și că aveau viziuni diferite despre tot felul de lucruri, motiv care ducea la multe neînțelegeri și discuții lungi. După tot ce s-a întâmplat, ei au rămas prieteni, dar nu se mai poate pune problema de o împăcare având în vedere tot ceea ce s-a întâmplat în trecut.

Cu toate că despărțirea dintre cei doi a fost una destul de dureroasă, foștii parteneri de cuplu au păstrat relația profesională și nu ezită să se întâlnească o dată pe săptămână pentru a pune la punct partea profesională.

Adevăratul motiv al despărțirii dintre Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu abia acum a ieșit la iveală: ”Suferința a fost una puternică”

 

”Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a declarat Cuza.