Se pare că poveste de iubire dintre Daria Radionova și Alex Bodi a ajuns, din nou, la final. Deși părea că lucrurile merg cât se poate de bine, Alex Bodi a călcat strâmb, iar focoasa șatenă nu vrea să mai audă de afacerist. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Daria Radionova și Alex Bodi au ajuns la final de relație și asta pentru că afaceristul a călcat strâmb. Se pare că după ce a petrecut sărbătorile de iarnă alături de șatenă, Alex Bodi a decis să plece într-o nouă vacanță alături de Ema Uta. Deși cei doi au încercat să țină totul ascuns, lucrurile au ieșit repede la iveală. În prezent, afaceristul și Ema Uta se află în vacanță în Bahamas.

După ce a văzut tot ce se întâmplă și că a fost înșelată, Daria Radionova este foc și pară. Șatena a pus punct relației și nu vrea să mai audă niciodată de fostul iubit. Aceasta a declarat că a crezut în Alex Bodi, în promisiunile lui și în planurile de viitor, însă deznodământul a adus-o la limita răbdării.

„M-am săturat de jocurile lui. Nu am timp pentru așa ceva. I-am spus de la bun început că, dacă vrea într-adevăr să se schimbe, putem încerca, dacă nu … nicio șansă să-mi pierd timpul cu așa ceva.

Și, după cum se poate observa, oamenii nu se schimbă și el nu s-a schimb. Mi-a spus că el își dorește o familie, copii, m-a numit soția lui. Pentru ce?”, a declarat Daria Radionova, la Antena Stars.

Adevăratul motiv al despărțirii dintre Daria Radionova și Alex Bodi. Ce a putut să-i facă afaceristul focoasei șatene: „M-am săturat”
Instagram

Daria Radionova nu vrea să mai audă de Alex Bodi

Faptul că a fost înșelată a făcut-o pe Daria Radionova să pună punct relație și să nu mai vrea să audă de Alex Bodi niciodată. Aceasta a declarat că de acum nu mai există șanse de împăcare și vrea să îl scoată definitiv pe afacerist din viața ei.

„Nu îl iubesc. Cum să-l iubesc. Sincer, pe viitor nu mai vreau să fiu asociată cu această persoană, cu drama lui, cu jocurile lui. De data asta chiar s-a terminat!”, a mai spus Daria Radionova.