În timp ce toată lumea aștepta invitația la nuntă, cei doi îndrăgostiți au anunțat despărțirea lor. Anul trecut, relația dintre fotbalistul Mihai Costea și bruneta Adelina Nica a luat sfârșit. Tocmai acum, la un an de la despărțire, fosta iubită a fotbalistului a decis să dezvăluie motivul separării lor.

Potrivit informațiilor oferite de Adelina Nica, fostul iubit a făcut greșeli care nu erau demne de iertat. Fără ca nimeni să știe, Mihai Costea făcea mai multe lucruri pe care fosta iubită nu le-a putut accepta, și despre care nu știa nimeni. Invitată în cadrul unei emisiuni, Adelina Nica a făcut noi mărturisiri.

Ce a condus, de fapt, la despărțirea dintre fotbalist și frumoasa brunetă

Deși nu a vrut să intre în detalii în legătură cu prostiile pe care a spus că le făcea fotbalistul, Adelina Nica a spus că povestea este întinsă pe mai multe episoade.

„Sunt foarte multe motive și cred că ne-ar trebui o lună să vorbim în fiecare seară. Din cauza unor prostii pe care Mihai le-a făcut de-a lungul timpului, o lungă perioadă de timp. Când s-a aflat de aceste prostii pe care le făcea, nu pot să zic acum.

social media

Dacă mă înșela era mai bine. El făcea niște prostii în general fără ca nimeni să știe”, a dezvăluit fosta iubită a lui Mihai Costea, potrivit antenastars.ro.

Adelina Nica: „Zian o să crească, iar la un moment dat va ști tot”

Pe cei doi îi leagă mai mult decât o veche poveste de dragoste. Sunt părinții unui băiețel minunat pe nume Zian. Deși lucrurile între ei nu sunt prea strălucite, fotbalistul este acuzat de mama copilului că nu l-a mai căutat deloc pe cel mic.

social media

„Să nu dai tu un telefon să te interesezi de Zian, doar pentru chestia asta. Nu e nimeni vinovat că Mihai a greșit, mai ales Zian. El o să crească, iar la un moment dat va știi tot de la mine, cu subiect și predicat. Nu se pune problema de infidelitate”, a mai spus bruneta, pentru sursa citată.