După decesul Reginei Elisabeta a II-a, cel care a moștenit Coroana britanică este Charles al III-lea. Puțini știu, însă, că fiul Reginei ar suferi de o boală grea. 

În momentul în care Regina Elisabeta a II-a a murit, tronul a trecut imediat moștenitorului Charles, fostul Prinț de Wales. Conform BBC, acesta va fi cunoscut drept Regele Carol al III-lea. Aceasta a fost prima decizie luată de noul rege. El ar fi putut alege dintre oricare cele patru nume pe care le are: Charles Philip Arthur George. 

Nu numai acesta suferă o schimbare colosală a numelui. Prințul William și soția sa, Catherine, acum acum titlul de Duce și Ducesă de Cornwall și Cambridge. Regele le-a conferit titlul de Prinț și Prințesă de Wales. Și soția lui Charles, Camilla, și-a schimbat denumirea. Aceasta a devenit Regina Consoartă.  

Boala de care ar suferi Regele Charles al III-lea

În spațiul public, însă, au apărut de-a lungul anilor mai multe informații cu privire la starea de sănătate al Regelui Charles. Potrivit unor zvonuri, acesta ar suferi de boala Alzheimer. Lucrul acesta provoacă mari îngrijorări la Casa Regală a Marii Britanii, fiindcă boala este una extrem de dură.  

Adevăr sau zvonuri? Boala de care ar suferi Regele Charles al III-lea: Vede oameni morți!
Arhivă presă

Cu mult timp în urmă, revista „People” susținea că ar fi intrat în posesia unui raport medical secret. În acest raport se confirmă faptul că Charles suferă de Alzheimer. Acesta ar fi motivul pentru care ar fi existat posibilitatea ca pe tron, după Regină, să urge Prințul William. 

Regele și-ar pierde memoria

Potrivit tabloidului InTouchWeekly, o sursă a dezvăluit că moștenitorul tronului le-a spus celor dragi că aude oameni morți. Mai mult, conform tabloidului, Charles își pierde memoria din zi în zi mai mult.  

Soția sa, Camilla, și valeții personali, sunt cei care îi reamintesc totul și îl urmăresc în mod constant. Momentan, de la Casa Regală nu s-a făcut niciun anunț oficial cu privire la starea de sănătate a Regelui Carol al III-lea. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.